- tonu_adrian
- OP
- 166 mesaje
- din 30 Jul 2009
- Calibra 1995 x20xev
- Galati
tonu_adrian
- Mesaje scrise: 166
- Masina: Calibra 1995 x20xev
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Jul 2009
- Mesaj Privat
- VEMANIS
- 834 mesaje
- din 21 Apr 2008
- Vectra 2007 Z19DTH
- Ialomita
VEMANIS
- Mesaje scrise: 834
- Masina: Vectra 2007 Z19DTH
- Cont inregistrat: 21 Apr 2008
- Mesaj Privat
tonu_adrian a scris:ce piese mi-ar trebui sa fac calibra din fwd in 4x4? Daca fac rost de to sistemul 4x4..e simplu de montat (bolt-on) sau trebuie intervenit asupra caroseriei etc?
Vezi ca exista un topic asemanator pe un alt forum dedicat Calibra. Este un tip ce abia a realizat acest lucru si nu este usor deloc. Mai bine faci recarosare pe alta deja 4X4 din fabrica, parerea mea.
Numai bine!
vectra _a- Mesaje scrise: 4
- Masina:
- Cont inregistrat: 07 Mai 2011
- Mesaj Privat
- xzibit_ex2005
- *
- 49 mesaje
- din 24 Apr 2009
- Calibra 1993 c20xe
- Neamt
xzibit_ex2005
- Mesaje scrise: 49
- Masina: Calibra 1993 c20xe
- Cont inregistrat: 24 Apr 2009
- Mesaj Privat
eu m-am documentat, am adunat piese si podea 4x4 si aproape tot sistemul da nu il mai pun momentan pt ca e foarte greu ca greutate nu ca montaj, parerea mea, nu am de ce cara echivalentul a 2 oameni in masina tot anul pt a avea tractiune 4x4 2luni iarna... podeaua nu difera mult chiar daca am podea 4x4 de fabrica nu as pune-o pt ca nu e mult de modificat(trebuie taiata in dreptul cutiei de transfer si facut un pic de loc + suportii pentru cardan) umflatura ce se vede sub scaunul sofer este pentru catalizator si nu e nevoie de ea, daca se vrea catalizator se pune unul mic sport( cine a avut calibra cu 4x4 de fabrica si umflatura aia la piciorul drept sigur o injura la drumuri lungi pt. ca incurca la mutarea piciorului de pe frana pe acceleratie. daca ai sudura de calitate la dispozitie treaba e o placere, problemele apar la cutia de transfer ca se tot strica.