In partea de sus a stopului trebuie sa introduceti rigleta de plastic ca sa nu zgaraiati tabla sau stopul. stopul are 4 cleme sus din plastic si 4 jos din tabla. Miscarea trebuie sa fie una ferma de apasare in jos si de tragere inspre afara. Miscarea trebuie repetata la fiecare clema. Dupa ce iese din clemele de sus trageti de stop si va iesi f usor si apoi scoateti mufa electrica pt a lucra mai usor cu stopul.
Curatati "punctele" de lipire 😃 a garniturii vechi, si lipiti ca in imagine noua garnitura pe care am confectionato din jumatate din banda din care am mai taiat o treime. Cred ca acea jumatate se poate taia si in doua, pt ca la sf in ultimile poze veti vedea garnitura cam 1 mm de jur imprejurul stopului. Eliberati spatiul din jurul fiecarei cleme , decupand cu un cutter excesul de garnitura, pentru ca acea clema sa prinda bine in tabla.
La sfarsit introduceti din nou mufa electrica si bagati stopul in locasul lui cu partea de jos prima data si apoi si in partea de sus. Asigurativa ca s-a prins bine in fiecare clema si proba de foc o faceti la o spalatorie.
Spor la treaba, operatiunea a durat aproximativ jumatate de ora.