Povestea in cateva cuvinte este in felul urmator: picat turbina, cumparat una noua, verificata cea noua dupa o perioada si acum dupa 1 an si ceva, s-a constatat ca turbina este distrusa in proportie de 80%, mai putin axul si lagarele.

Am mers la service-ul de turbosuflante HELLENROM Turboservice de pe
B-dul. Aurel Vlaicu Nr.126 Constanta, vis-a-vis de Dobrogea, acolo s-a intamplat toata povestea cu cele 2 turbosuflante schimbate, amandoua vandute FARA FACTURA, chipurile mai ieftine, iar daca vrei factura trebuie sa platesti TVA-ul. Eu unul nu am mai auzit asa ceva de cand ma stiu.
Marele inginer si proprietar al acestei firme nu-si asuma nici o raspundere pentru ceea ce vinde si daca ii ceri anumite explicatii, ca un om "foarte" civilizat ce este, incepe sa tipe ca la usa cortului.
Pentru cei care sunt din Constanta si aveti probleme cu turbosuflanta, va dau un sfat prietenesc, ocoliti acest service, mai bine mergeti la Bucuresti, poate acolo exista un service adevarat.
In concluzie: Servicii de "2 bani", Piese vandute pe sub maneca, Atitudine de "2 bani" fata de clienti.
Fugiti de el!