ksper a scris:Daca ai doar doua becuri pe ''placa'' inseamna ca ai TID.Ar fi bine daca ai pune niste poze macar cu ''produsul finit''.
Tot cautand dupa scheme si toate cele nici nu m-am mai gandit la TID, MID, CID... dar ai dreptate este TID. Poze probabil ca voi face cand voi deschide din nou bordul. Am atasat totusi o poza facuta azi cu el functionand. Cum era de asteptat acel palpait slab a disparut complet, iar acum o data cu contactul "pica" si el.
Oricum ca sfaturi generale:
- daca nu aveti cunostinte cel putin minime, nu cred ca ar trebui sa umblati in el,
- microcontroller-ul cred ca este facut special pentru Opel deoarece nu am gasit nici un datasheet, asa ca studiati cablajul atent pentru a gasi pinul care se ocupa cu comanda tranzistorului, veti observa ca o multime de pini sunt alocati afisajului iar cei ramasi, pentru alimentare, preluare semnale respectiv comanda tranzistorului.
-verificati portiunile de circuit unde este posibil acest lucru.
-rezistenta de care am vorbit se afla in circuitul dintre pinul de comanda si drena (NU grila, pentru cunoscatori ceea ce am zis aici e o prostie, insa explicatiile sunt foarte lungi), deci verificati smd-urile din apropierea drenei.
-nu va puneti sperante foarte mari, la mine a inceput sa functioneze cand ma hotarasem sa il anulez.