Ce spuneti de ce am patit mergand cu o viteza de 120km/h pe un drum ca in palma care la un moment dat, fara sa fie vreun indicator sau ceva de genul, s-a terminat brusc si a inceput un drum impracticabil? Nici nu stiam ce sa fac...sa franez, sa las masina sa se opreasca singura....am franat usor nu violent dar tot am trecut prin exterem de multe gropi...nu imi vine sa cred nici acum. Surpiza abia acum vine....sa vedeti tocmai ce s-a rupt (ceea ce eu nu imi explic e cum de s-a putut rupe tocmai asta), este vorba de tamponul sau suportul motor din partea dreapta a masini ( unii zic ca e tamponul cu totul altii ca ala e suportul...nici eu nu mai stiu). Va atasez poze ca sa va minunati si voi ca eu si altii ne-am minunat destul. Ma "bucur" ca am platit si mult controversata "rovigneta"! Acum nu merita sa ma duc sa mor cu ei de gat si sa-i pun sa-mi plateasca cei aprox 300 de lei piesa respectiva si aprox 100 de lei toba finala (s-a facut praf si ea bineinteles) + manopera? Sa nu mai vorbesc ca sunt nevoit sa nu mai merg cu masina timp de 4 zile pana vine tamponul/suportul de la Praga pentru ca nici un magazin din Bucuresti nu il are pe stoc. Va astasez poze si astept parerile voastre!
P.S. credeti ca pot schimba singur tamponul si toba?...sau trebuie neaparat mers la service?