roata respectiva a fost busita intr-o buturuga la vinatoare.s-a ovalizat ,am mers asa 16000 km am distrus rulmentul pe care l-am schimbat dupa lupte grele de tot.imi curgea si ulei dar am pus totul pe seama rulmentului uzat.surpriza a fost ca dupa schimbarea rulmentului nu mai am nici un fel de zgomot dar ulei continua sa curga.aici este problema ,cind am desfacut planetara nu am observat sa fie undeva semering.daca cineva a patit la fel si a rezolvat problema poate ma ajuta. daca are semering dupa cum am desfacut eu nu poate fii dect pe flansa fixa,sau flansa care se desface o data cu planetara. in nici un caz nu pierde intre cele doua flanse fiinca am verificat.uleiul se prelinge intre tamburu de frinare si aparatoarea de tabla de la roata. pe planetara nu am observat sa fie vreun canal unde ar fii putut sa fie montat semeringul.masina care pleca de la 15000 e in sus am luat-0 cu 10000 din 2004 din germania dar mai am de tras de pe urma busirii rotii de catre neamt.e lungit putin si bratul acela lung dintre
![](//s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)
punte spate si sasiu.,a fortat cuplajul de cauciuc de la surub,deci trebuie bratul schimbat cu totul. poate imi da cineva o idee de unde sa iau.va multumesc anticipat pentru sfsfaturi