dragi fronteristi am avut ocazia sa ma alatur unui mic grup de pasionati off road si am iesit cu masinile pe dealurile de langa orasul Jibou din jud. Salaj. masinuta mea (2,3 dtr) are totul impecabil adica ulei schimbat la timp, zilnic sunt atent la orice zgomot suspect, schimbat tot ce se poate si pus nou, ce sa mai zic asta e pasiunea mea, dar surpriza mare ! am ramas putin in noroi si dupa ce ma tras putin pe ea sa iasa afara, cam 4-5 minute, acul era deja pe rosu la apa ! 😢 , am acceptat sa fiu tras la mal si am ramas codas pana s-a racit motorul. 😠 😊 , toti au trecut prin acea proba si au iesit victoriosi fara sa aiba probleme cu temperatura . mentionez ca toti am avut acelasi tip de cauciucuri, dar tipuri de masini diferite.... sunt dezamagit ! cum se comporta un motor de 2,5 sau de 2,8 in teren? se incalzesc usor?le-ati testat pe off road?cum a fost?
stabilitatea este nota 10, blindajele super, suspensia la fel, nerv are, vrea sa rupa tot dar oboseste repede !!are rost sa schimb numai motorul cu unul mai puternic sau mai bine cu totul?