Joi 14 Jan, 2010 1:30 pm
solenza e o masina extraordinara....este masina cea mai condusa de mine( 3 ani pe distributie) si mi-a ramasa in suflet....ceea ce a zis @Dancuciureanu e adevarat din pacate, dar, exista un dar....exista modelul SCALA care are AC, servo directie, geamuri electrice, airbag sofer, proiectoare , interior mai placut( gri, nu e negru), bandouri pe laterale, spoilerele in culoarea masinii, jante aliaj pe 14, eleron, inchidere centralizata cu armare la scoterea cheii din contact , immobilizator, CU TOATE SURUBURILE BINE STRANSE, intr-un cuvant mai buna....eu am condus un asa model 1.5 ani si am fost super multumit, repet nu troncanea, si nu batea pt ca avea toate suruburile bine stranse din fabrica!
am condus si COJI care nu aveau nici macar plafoniera si nici parasolar in dreapta DIN FABRICA erau ultra light la dotari....si DA aia troncanea RAU!
in total cred ca am condus in jur de 15, dar 5 am condus constant peste 100.000 fiecare, si iti spun ca nu sunt masini care sa te lase in drum.....cu zice rumanu.....tragi de ele ca de cataua moarta!
acum e chestie de gust....agila e o masina buna si utila, dar cu un look groaznic, solenza e mai light la aspect si dace e varianta Scala e chiar dragutza dar are alte minusuri fata de aglia, tu sti cel mai bine ce sa alegi......
yo am ales tigra ! 😈