A urmat apoi un lung proces de restaurare (6 luni, intr-un ritm lent) si am reusit sa fac niste poze cu o parte din lucrari.
Am proptit-o pe o parte,

Au inceput lucrari de tinichigerie la structura de rezistenta.....am taiat pragurile vechi si ruginite, am facut altele cu aceleasi dimensiuni, la o firma locala (au costat foarte putin, aprox 80 Ron) care au fost sudate in locul celor vechi, grunduite, etc. Toate partile din podea care aveau rugina au fost si ele inlocuite, dupa care grunduite, antifonate, etc. Vechiul esapament a fost inlocuit si el in zonele cu probleme mai grave.

Antifonarea s-a facut cu mare grija si rabdare, iar spre final nu a ramas metal din podea descoperit, din pacate nu am poze cu stadiul final de antifonare.
Podeaua pe interior a fost si ea foarte bine antifonata.

Dupa lucrarile de "dedesubt", masina a fost pusa pe roti si s-a trecut la smirgheluit, indreptat, chituit, smirgheluit, chituit, smirgheluit, etc, etc, etc.

Portierele au fost primele care au primit grund.

Dupa care au fost montate si retusate:

Asa arata motorul la acea data.

Acum cablurile si furtunasele au fost aranjate mai bine, plus motorul si radiatorul vopsite negru mat.
Dupa ce s-au termiant toate lucrarile de pregatire a straturilor de desubt, a urmat vopseaua rosie 😊

Plasticele negre au fost smirgeluite, tratate cu primer pentru plastic si vopsite cu negru mat deoarece aratau foarte "obosite" de vreme.

Apoi a urmat lungul proces de montat parbrize, geamuri, bari, oglinzi etc, etc.

Interiorul s-a bucurat de un plafon nou nout, hand-made, decupat din material de catre tata si cusut de catre mama 😊), dupa modelul celui vechi (care arata absolut scarbos)! intre plafon si tabla s-a izolat cu folii de spuma (asemeni celor pentru izolat parchet in locuinte). Plafonul arata cam asa:

Au urmat montarea restului de interior si exterior
Perioada fara poze prea multe, am totusi una semnificativa:

Jantele vechi au fost si ele ingrijite:

In sfarsit........rezultatul pe mine m-a multumit. Sper ca nu v-am plictisit/obosit prea tare cu aceasta poveste si sper sa va placa si voua!