Dupa ce am inlocuit pistoanele si segmentii (set complet de 4 pistoane), am remarcat faptul ca la nici 2000 km efectuati cu ea, fiind in rodaj, am pierderi de ulei de motor, si anume pe partea laterala a motorului, langa filtrul de ulei, admisie. Acestea sunt pozele:

Din pacate nu prea am putut face o poza exact in locul cu pricina, acesta fiind undeva e la admisie, si tind sa cred ca intre chiulasa si bloc motor, fiindca am bagat mana si cam de acolo provine uleiul proaspat. Joi voi posta o poza exact cu locul de unde curge, insa fara doar si poate acesta este. De asemenea, voi incerca sa curat uleiul uscat si proaspat din acel loc pentru a stii exact punctul de unde izvoraste.
Acum, intrebarea mea, ca asa am primit explicatii de la cei din service, e posibil ca garnitura de chiulasa sa fi avut vreun por sau ceva sau s-a gresit la montaj? Va intreb fiindca garnitura am adus-o eu in service si nu prea stiu cum ar trebui sa prodecez pentru a nu fi pus in situatia de a achita din nou manopera. Astept pareri. Va multumesc anticipat!