- chiciuc
- OP
- 1,372 mesaje
- din 29 Apr 2004
- Vectra 1997 X20DTL
- Craiova
chiciuc
- Mesaje scrise: 1,372
- Masina: Vectra 1997 X20DTL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 29 Apr 2004
- Mesaj Privat
Am observat ca la cotul (6) este umed (ulei?) pe exterior, m-am gandit ca e ulei aruncat acolo pe 'cylinder vent hose'. Oricum, am sters locul si astept sa vad daca mai apare ceva.
Dar in pt siguranta, din ce cauza ar arunca ulei pe acolo ? nivelul uleiului a fost mereu pe la mijloc, nu i-am pus max deloc.
Dar in pt siguranta, din ce cauza ar arunca ulei pe acolo ? nivelul uleiului a fost mereu pe la mijloc, nu i-am pus max deloc.
- Ingineru
- 1,086 mesaje
- din 24 Jun 2004
- Vectra 1998 X16XEL
- Bucuresti
Ingineru
- Mesaje scrise: 1,086
- Masina: Vectra 1998 X16XEL
- Cont inregistrat: 24 Jun 2004
- Mesaj Privat
- GSi
- **
- 177 mesaje
- din 16 Apr 2004
- Bucuresti
GSi
- Mesaje scrise: 177
- Masina:
- Cont inregistrat: 16 Apr 2004
- Mesaj Privat
- Ingineru
- 1,086 mesaje
- din 24 Jun 2004
- Vectra 1998 X16XEL
- Bucuresti
Ingineru
- Mesaje scrise: 1,086
- Masina: Vectra 1998 X16XEL
- Cont inregistrat: 24 Jun 2004
- Mesaj Privat
- chiciuc
- OP
- 1,372 mesaje
- din 29 Apr 2004
- Vectra 1997 X20DTL
- Craiova
chiciuc
- Mesaje scrise: 1,372
- Masina: Vectra 1997 X20DTL
- Cont inregistrat: 29 Apr 2004
- Mesaj Privat
georgebv
- Mesaje scrise: 2
- Masina:
- Cont inregistrat: 08 Jul 2004
- Mesaj Privat
Va salut pe toti!
Inteleg din imagine ca acel furtun (Air intake hose) se conecteaza direct la output-ul turbosuflantei. O problema similara am si eu la un Astra 1.7TD din '93. Tot ulei am gasit si eu pe furtunul acela, numai ca eu mai am si intercooler pana sa ajunga la el (aici nu vad intercooler). Se pare ca turbosuflanta baga ulei pe acolo odata cu aerul. Am dat-o jos de pe masina si sambata dimineata sau cel tarziu luni ma duc cu ea in brate la un service specializat in asa ceva. Iti zic ce am rezolvat.
Inteleg din imagine ca acel furtun (Air intake hose) se conecteaza direct la output-ul turbosuflantei. O problema similara am si eu la un Astra 1.7TD din '93. Tot ulei am gasit si eu pe furtunul acela, numai ca eu mai am si intercooler pana sa ajunga la el (aici nu vad intercooler). Se pare ca turbosuflanta baga ulei pe acolo odata cu aerul. Am dat-o jos de pe masina si sambata dimineata sau cel tarziu luni ma duc cu ea in brate la un service specializat in asa ceva. Iti zic ce am rezolvat.
georgebv
- Mesaje scrise: 2
- Masina:
- Cont inregistrat: 08 Jul 2004
- Mesaj Privat
Ok, deci am fost sambata cu turbosuflanta la service. Asa, la prima vedere ei au zis ca arata foarte bine, chiar se mirau. In fine, ideea e ca daca o desfaceau, trebuia sa imi puna kit de reparatie, care costa Euro 200+, si pt. ca nici ei nu erau asa de siguri ca trebuie desfacuta, le-am zis sa scoata numai capacul si sa se uite un pic pe acolo. L-au scos, au verificat jocul axului, este in limite normale, asa ca mi-au recomandat sa nu mearga mai departe. Asa ca mi-au pus capacul la loc si m-am intors acasa cu concluzia: nu e de la turbosuflanta. Pai bun, si atunci de unde e? Cica ar fi de la epurator, ca ar trage de acolo ulei in caz ca este infundat filtrul de aer, si ca de la asta ar fi. Am curatat furtunasul ala de la epurator, si astept sa vad daca mai apare ulei pe el.