- BOEING747
- OP
- 348 mesaje
- din 19 Apr 2005
- Astra 2004 Z17DTL
- ORADEA
BOEING747
- Mesaje scrise: 348
- Masina: Astra 2004 Z17DTL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Apr 2005
- Mesaj Privat
Ajung acasa, bag masina in garaj si constat cu uimire cand ma dau jos ca miroase a motorina pe langa masina... , ridic capota sa vad daca e vreo problema dar nimic, ma uit sub masina si vad ca in spate sub rezervor i-mi picura motorina in toata regula. Ma uit pe la buson, pe traseul cotului ...nimic, era uscat(doar nu o alimentasem pana-n buza).
M-am bagat sub masina, am sters cat am putut cu o carpa suprafetele "contaminate" ...bon, dupa care m-am gandit sa i-mi fac niste drumuri prin oras ca sa vad daca mai curge . Am mers cam 38km si am bagat masina din nou in garaj...., deja in fata casei aveam dare de motorina . Ma uit sub masina si vad ca picura bine de tot. Atunci m-am gandit ca nu e de gluma si sa o duc undeva sa mi-o ridice sa vedem care-i treaba. Dat fiind perioada asta de sarbatori nu a fost usor sa gasesc un service dar am ajuns intr-un tarziu la Bosch Car Service . Au ridicat-o, au vazut si ei ca picura calumea, au sters sa vada eventual daca se mai prelinge de undeva . Intr-un tarziu mi-au spus ca trebe sa se uite si la capacul rezervorului care e situat sub bancheta din spate drept urmare sa-mi scot scaunul copilului ptr. a le facilita accesul.....bon.
Au dat jos capacul din plastic care acopera "decupajul" din caroserie. S-au tot uitat si m-au chemat sa vad si eu ca intr-un colt parca e putin umezit cu toate ca capacul rezervorului era complet stans...pana in piedica aia pe care o are. Mi-au spus ca probabil curge pe langa garnitura si ca ar trebui sa o schimb dar ei oricum nu o au pe stoc si ca ar trebui sa faca comanda.
Intrebarea mea este daca a mai patit cineva asa ceva, daca a schimbat cineva garnitura respectiva sau eventual de unde ar mai putea provenii scurgerile astea de motorina.
- iso
- 1,347 mesaje
- din 01 Mai 2005
- Insignia 2010
- Galati
iso
- Mesaje scrise: 1,347
- Masina: Insignia 2010
- Cont inregistrat: 01 Mai 2005
- Mesaj Privat
- Libra
- 4,061 mesaje
- din 24 Mai 2005
- Astra 2002 Y17DTI
- Oradea
Libra
- Mesaje scrise: 4,061
- Masina: Astra 2002 Y17DTI
- Cont inregistrat: 24 Mai 2005
- Mesaj Privat
- BOEING747
- OP
- 348 mesaje
- din 19 Apr 2005
- Astra 2004 Z17DTL
- ORADEA
BOEING747
- Mesaje scrise: 348
- Masina: Astra 2004 Z17DTL
- Cont inregistrat: 19 Apr 2005
- Mesaj Privat
negroutzu
- Mesaje scrise: 64
- Masina: Vectra 2005 Z19DT
- Cont inregistrat: 22 Oct 2007
- Mesaj Privat
si eu alimentat acum inaintea revelionului si am bagat cat s-a putut pana in buza sus(este vb despre o vectra b2 caravan cu rezervor de 60 de litri)si lasam dara de motorina mai ales la plecarile de pe loc.dupa ce a scazut la 50 de litri nu s-a mai scurs.v-as fi recunoscator daca mai postati ameliorari ale situatiei ca sunt curios sa vad daca e ceva grav.
- denilson2160
- **
- 155 mesaje
- din 07 Jan 2005
- Astra 2001 Y 20 DTH
- Constanta
denilson2160
- Mesaje scrise: 155
- Masina: Astra 2001 Y 20 DTH
- Cont inregistrat: 07 Jan 2005
- Mesaj Privat