1. demontat radiator - furtune, ventilator, cuple electrice, etc.
2. spalat radiator cu jet de apa si uscat cu presiune aer (compresor);
3. confectionat dopuri pentru obturare intrare - iesire apa (locasuri furtune);
unul dintre dopuri a fost gaurit pe mijloc pentru longitudinal pentru a lasa aerul cu presiune sa intre in radiator;
4. scufundat radiatorul intr-o baie de apa - la fel ca la vulcanizare - pt. a vedea pe unde iese aerul introdus cu presiune prin gaura din dop;
5 identificare sparturi radiator.
Dupa identificare, am curat insertia de metal pentru disiparea caldurii (foliile de aluminiu) dintre serpentine, ca in poza:
La mine gaurile au fost la intrarea serpentinelor in partile laterale ale radiatorului, ca in poza.

Am vizualizat mai bine gaurile aparute ca in poza:

Am curatat de mizeria depusa (praf, noroi intarit) cat se poate de bine, cu smirghel fin si alte scule, pentru ca lipiciul aplicat sa faca priza.
Am folosit POXIPOL in etape si in cantitati mai mici, pentru a nu se intari inaite de a-l intinde uniform.
Dupa intarire, cira 1 ora, am aplicat inca un strat de MONTAJ FIX, un fel de prenandez mai calitativ - se gaseste la tuburi ca siliconul. Dupa circa 24 de ore am remontat radiatorul pe masina si... da-i bataie... ca in poza:

Este totul OK, pana acum.
Daca am probleme, dar sper sa nu am, va mai informez.
Preturi - 25 RON POXIPOL, in jur de 13 RON MONTAJ FIX - folosite mai putin de 1/2 din cantiatea toatala. Si munca... fara numar 😃