Hmm ... foarte interesant ...
Intai multumesc pentru raspunsuri.
Apoi, sa va spun de ce v-am intrebat. Am fost la garantie pentru o mica problema (mentionez ca
service-ul este in alta locatie pentru a nu face nici un fel de reclama -). Ridicata pe elevator, la o verificare de rutina mi s-a spus ca singura problema este aceasta piesa care produce niste zgomote si vibratii si ca trebuie schimbat. Mie mi s-a parut ca este foarte ok mai ales ca nu am decat putin peste 21000 km, dar cine sunt eu sa pun la indoiala experienta persoanei care se ocupa de garantii sau a mecanicului care parca uitase limba romana (dar asta e alt subiect). Inainte de asta, aceeasi persoana (sa o numim tot "persoana care se ocupa de garantii") mi-a spus fara sa intreb ca are o AstraH cu acelasi motor. Acum in mintea mea paranoica apare urmatoarea intrebare: care este scopul real al schimbarii acestei piese?
Stiu ca nu are importanta scopul daca tot primesc o piesa noua, dar experienta cu alta masina imi spune ca nu toate piese din garantie sunt originale si a caror "viata" este evident mai scurta.
Sfaturi?
Multumesc
gabonne cum imi dau seama ca este ars?