marcul25
- Mesaje scrise: 9
- Masina: Astra 2002 Y17DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 01 Apr 2008
- Mesaj Privat
- fnf bogdan fnf
- **
- 447 mesaje
- din 07 Dec 2007
- Astra 2001 Y20DTH
- Bucuresti
fnf bogdan fnf
- Mesaje scrise: 447
- Masina: Astra 2001 Y20DTH
- Cont inregistrat: 07 Dec 2007
- Mesaj Privat
- maiandrei
- 4,710 mesaje
- din 20 Dec 2004
- Insignia 2018 B20DTH
- Bucuresti
maiandrei
- Mesaje scrise: 4,710
- Masina: Insignia 2018 B20DTH
- Cont inregistrat: 20 Dec 2004
- Mesaj Privat
Model: Opel Astra
Anul de fabricatie: 2002
Motorizare: Motorina Y17DT
In mod sigur exista o eroare stocata. Daca nu se aprinde martorul, probabil e ars. Primul pas ar fi citirea erorii.
marcul25
- Mesaje scrise: 9
- Masina: Astra 2002 Y17DT
- Cont inregistrat: 01 Apr 2008
- Mesaj Privat
Model: Opel Astra
Anul de fabricatie: 2002
Motorizare: Motorina Y17DT
In mod sigur exista o eroare stocata. Daca nu se aprinde martorul, probabil e ars. Primul pas ar fi citirea erorii.
imi pare rau, nu mi-am dat seama ca nu apare in pe topic si ce masina am...( a fost prima data cind am scris pe forum)
oricum am fost cu masina la un service de la mine din oras si au aparut erori la o electrovalva de la turbo, la cititorul axului cu came, si inca una care parea a fi la AC da dupa cum i-am vazut pe acei ``mesteri`` nu prea se pricpeau pt ca nici ei nu prea stiau sa citeasca parametrii dati de programul acela (probabil pt. ca era in engleza), mi-am luat inima in dinti si azi am fost la un service opel din bucuresti, nu stiu daca am voie sa dau numele firmei (DI-B**) dupa ce au citit erorile (intre timp nu mai aparea cele de la AC si came), au constatat ca totul e OK mai ramasese sa verifice calculatorul, si... surpriza, au gasit 4 pini rupti.
Ce s-a intimplat (probabil), cu ceva vreme in urma, primul proprietar a spalat motorul inainte sa il vinda (sa dea bine), a intrat apa cu detergent in mufa calculatorului si a oxidat pinii la baza...
Reparatia zica ca ar costa 200E + celelalte taxe de service... miine e ziua cea mare, sper sa nu mai gaseasca si altceva...
- murzick
- 1,007 mesaje
- din 10 Dec 2006
- Vectra 2001 Z18XE
- Bucuresti
murzick
- Mesaje scrise: 1,007
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 10 Dec 2006
- Mesaj Privat