Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • CatalinE

• Mesaje scrise: 449
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 14 Jun 2004

• Mesaj Privat
Care din voi a fost ultima data pe acolo sa-mi spuna cum e drumul si cat se mai asteapta acolo la coada?

Un prieten isi face o Identificare si e innebunit ca a auzit chestii de coshmar...
Skip ads

• Daniel

• Mesaje scrise: 2,854
  • Masina: Astra 2012 A17DTJ
  • Cont inregistrat: 06 Dec 2004

• Mesaj Privat
daca-si face o programare cu 1 sapt inainte e ok. eu asa am facut cand mi-am adus masina.
  • roBERT

• Mesaje scrise: 1,724
  • Masina: Astra 2002 Z20LET
  • Cont inregistrat: 08 Mai 2004

• Mesaj Privat
Eu am efectuat acum doua saptamani doua identificari, am programat masinile telefonic si m-am inscris la prima ora, am asteptat o ora de la terminarea identificarii (10 min la rampa) sa iasa actele... 😢
Recomand sa faca deci programarea la prima ora altfel este posibil sa dureze mult mai mult... pentru nr de tel de acolo sa apeleze la informatii Romtelecom 931
  • CatalinE

• Mesaj Privat
pai omu are maine programare, dar din pacate la ora 11.

deci dureaza cam o ora dupa ce verifica aia?

ce acte mai trebuiesc acolo? (copie dupa talon, buletin, etc, d'astea?)

cum mai e drumul pana acolo? e ok pe sub podul ala faimos?
  • maddan

• Mesaje scrise: 320
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 16 Jan 2005

• Mesaj Privat
Pe sub podul faimos au mai reparat. Da' sa nu-si inchipuie ca e ca-n palma, ca drumul prin sat este la fel de dus.

Dureaza max o ora. Ideea e ca degeaba va veni mai devreme, ca de bagat il baga in curte cu max 15 min inainte de ora la care este programat.

Sa nu-si uite programarea (cum am facut eu... 😛), caci altfel pierde inca vreo 20 de min sa umble din birou in birou sa-l gaseasca pe calculator.

Si sa aiba ceva bani la el... Copii dupa acte- nu stiu.
  • io

• Mesaje scrise: 284
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 18 Jan 2005

• Mesaj Privat
si eu am fost cu programare, am ajuns mai devreme si m-au pus sa astept pana cu 10 min inainte de programare, apoi am intrat, am stat vreo 20 min pe "culoarul" meu, identificare propriu-zisa 5 min si inspectia inca 5. apoi vreo 15 min pana am luat actele de la ghiseu.

asadar, cu totul, vreo ora.

drumul era destul de nasol, mai ales ca era o balta plina cu apa chiar intr-o curba si dedesubt... leopardu' adica ditamai groapa de intra juma' de roata. dar am intrat incet si n-au fost probl.

cat despre acte, nu mai stiu daca-ti trebuie copie dupa ceva, iti trebuie neaparat CI a masinii si niste bani 4-500 mii.
  • kata

• Mesaje scrise: 586
  • Cont inregistrat: 06 Jul 2004

• Mesaj Privat
neaparat sa aiba stampila de la circa financiara !!! altfel nu-i elibereaza hartiile ... mie asa mi-a facut acum un an cand mi-am luat Vectra .... 😉
  • CatalinE

• Mesaj Privat
maddan a scris:
Sa nu-si uite programarea (cum am facut eu... 😛), caci altfel pierde inca vreo 20 de min sa umble din birou in birou sa-l gaseasca pe calculator.

programarea nu se face la telefon? trebe vreo hartie?
  • roBERT

• Mesaje scrise: 1,724
  • Masina: Astra 2002 Z20LET
  • Cont inregistrat: 08 Mai 2004

• Mesaj Privat
Da programarea se face la telefon insa este bine sa stii nr si ora programarii atunci cand te prezinti, pentru identificare este neaparat sa ai cartea de identiate a vehicului !!! si un act de identitate 😊) este posibil sa mai ai nevoie si de alte acte in cazul masinilor radiate din circulatie (asa cum a scris kata).
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR