- CatalinE
- OP
- 449 mesaje
- din 14 Jun 2004
CatalinE
- Mesaje scrise: 449
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Jun 2004
- Mesaj Privat
- Daniel
- 2,852 mesaje
- din 06 Dec 2004
- Astra 2012 A17DTJ
- Bucuresti
Daniel
- Mesaje scrise: 2,852
- Masina: Astra 2012 A17DTJ
- Cont inregistrat: 06 Dec 2004
- Mesaj Privat
- roBERT
- 1,724 mesaje
- din 08 Mai 2004
- Astra 2002 Z20LET
- Bucuresti
roBERT
- Mesaje scrise: 1,724
- Masina: Astra 2002 Z20LET
- Cont inregistrat: 08 Mai 2004
- Mesaj Privat
Eu am efectuat acum doua saptamani doua identificari, am programat masinile telefonic si m-am inscris la prima ora, am asteptat o ora de la terminarea identificarii (10 min la rampa) sa iasa actele...
Recomand sa faca deci programarea la prima ora altfel este posibil sa dureze mult mai mult... pentru nr de tel de acolo sa apeleze la informatii Romtelecom 931
Recomand sa faca deci programarea la prima ora altfel este posibil sa dureze mult mai mult... pentru nr de tel de acolo sa apeleze la informatii Romtelecom 931
- CatalinE
- OP
- 449 mesaje
- din 14 Jun 2004
CatalinE
- Mesaj Privat
- maddan
- **
- 320 mesaje
- din 16 Jan 2005
- Bucuresti
maddan
- Mesaje scrise: 320
- Masina:
- Cont inregistrat: 16 Jan 2005
- Mesaj Privat
Pe sub podul faimos au mai reparat. Da' sa nu-si inchipuie ca e ca-n palma, ca drumul prin sat este la fel de dus.
Dureaza max o ora. Ideea e ca degeaba va veni mai devreme, ca de bagat il baga in curte cu max 15 min inainte de ora la care este programat.
Sa nu-si uite programarea (cum am facut eu... ), caci altfel pierde inca vreo 20 de min sa umble din birou in birou sa-l gaseasca pe calculator.
Si sa aiba ceva bani la el... Copii dupa acte- nu stiu.
Dureaza max o ora. Ideea e ca degeaba va veni mai devreme, ca de bagat il baga in curte cu max 15 min inainte de ora la care este programat.
Sa nu-si uite programarea (cum am facut eu... ), caci altfel pierde inca vreo 20 de min sa umble din birou in birou sa-l gaseasca pe calculator.
Si sa aiba ceva bani la el... Copii dupa acte- nu stiu.
- io
- **
- 284 mesaje
- din 18 Jan 2005
- Bucuresti
io
- Mesaje scrise: 284
- Masina:
- Cont inregistrat: 18 Jan 2005
- Mesaj Privat
si eu am fost cu programare, am ajuns mai devreme si m-au pus sa astept pana cu 10 min inainte de programare, apoi am intrat, am stat vreo 20 min pe "culoarul" meu, identificare propriu-zisa 5 min si inspectia inca 5. apoi vreo 15 min pana am luat actele de la ghiseu.
asadar, cu totul, vreo ora.
drumul era destul de nasol, mai ales ca era o balta plina cu apa chiar intr-o curba si dedesubt... leopardu' adica ditamai groapa de intra juma' de roata. dar am intrat incet si n-au fost probl.
cat despre acte, nu mai stiu daca-ti trebuie copie dupa ceva, iti trebuie neaparat CI a masinii si niste bani 4-500 mii.
asadar, cu totul, vreo ora.
drumul era destul de nasol, mai ales ca era o balta plina cu apa chiar intr-o curba si dedesubt... leopardu' adica ditamai groapa de intra juma' de roata. dar am intrat incet si n-au fost probl.
cat despre acte, nu mai stiu daca-ti trebuie copie dupa ceva, iti trebuie neaparat CI a masinii si niste bani 4-500 mii.
kata- Suspendat
- 586 mesaje
- din 06 Jul 2004
kata- Mesaje scrise: 586
- Cont inregistrat: 06 Jul 2004
- Mesaj Privat
- CatalinE
- OP
- 449 mesaje
- din 14 Jun 2004
CatalinE
- Mesaj Privat
- roBERT
- 1,724 mesaje
- din 08 Mai 2004
- Astra 2002 Z20LET
- Bucuresti
roBERT
- Mesaje scrise: 1,724
- Masina: Astra 2002 Z20LET
- Cont inregistrat: 08 Mai 2004
- Mesaj Privat
Da programarea se face la telefon insa este bine sa stii nr si ora programarii atunci cand te prezinti, pentru identificare este neaparat sa ai cartea de identiate a vehicului !!! si un act de identitate ) este posibil sa mai ai nevoie si de alte acte in cazul masinilor radiate din circulatie (asa cum a scris kata).