Imi pare rau sa aud asta 😢
La mine
https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=11832 a iesit totala numai din plansa de bord (cu airbag-uri) si din parbriz.
La tine e ceva mai complicat, pentru ca se calculeaza cumva in functie de valoare masinii.
Daca o faci pe RCA-ul aluia, e ceva de genul costul reparatiei > 75% din valoarea masinii.
Nu prea ai ce sa faci daca nu iti convine suma, pentru ca sunt acoperiti de lege. 😠
Iau pretul masinii de noa si aplica niste coeficienti in functie de numarul de ani vechime si de starea masinii.
Aici apare problema, starea tehnica nu e normata nicaieri si or sa iti puna cel mai prost coeficient. ... si bonus mai scad si cat % din masina nu e avariata
Eu unu m-am certat cu ei o luna de zile (si mai erau niste "jmecheri" care ma mai ajutau din cand in cand :-" ) si nu am scos de la ei decat ~2000 Eur (dauna totala).
Una peste alta, important este ca te-ai dat jos intreg si ca poti sa muncesti si sa iti iei alta, chiar daca nu o mai repari.
Stiu ca ti-e greu acum si ca nu o sa fi om pana nu o vezi reparata sau pana iti iei alta, dar incearca sa te gandesti ca se putea si mai rau Doamne fereste.