cptplanet a scris:Sorin666, imi pare ca ai luat-o personal cand am spus ca motoarele Ecotec (ca al tau, nu ma refer la astea noi cu VVT si alte tehnologii) sunt cele mai proaste DOHC-uri de la Opel. Promit sa ma port mai cu manusi cu tine ca vad ca esti sensibil la critici relative la astra ta, mediocra din toate punctele de vedere dealtfel.
*
De loc, dar nu e de loc justificat sa afirmi mereu ca "nu se mai lucreaza ca innainte" daca asa ar fi, am fi inca in epoca televizoarelor pe lampi si masinilor cu manivela si transmisie prin lanturi laterale ...
Vechile motoare 2000 16S = simple si gurmande, usor de modificat in atelier (de altfel, internetul e plin de astfel de "sfaturi") cele noi = mult mai economice si LA FEL de fiabile pina nu isi baga gheara in ele "spetialistii"
Cit despre masina mea, nu am de ce sa ma supar, ca nu am participat la punerea ei la punct in uzina 😃
Personal tu nu ai prefera un Ecotec "nou" unui motor din dezmembrari refacut cu mijloacele tehnice de la "casa pionierilor" 😉
In alta ordine de idei, eu cint aud atitea traznai atehnice pe forumurile auto, ma ia cu tremurici, de aia uneori sint mai "caracterial" 😉