Vreau sa stiu daca se pote asa ceva , pt. ca la alte modele de masini exista un buton anume care are aceasta functie , adica de a dezactiva esp-ul , banuiesc si TC-ul , si ce urmari negative sau dereglari are asupra masini ?!? Este vb. de o Vectra C 2003 , tipul Y 22 DTR . Motivul pt care vreau sa aflu acest lucru : Pierd "secunde" bune la plecarea dupa loc si la schimbarea treptei a-II-a , cei ce au un condus mai sportiv si care mai participa la o liniuta stiu despre ce este vb ! Asta s-a si intamplat acum vreo 2 zile am dat o liniuta , defat doua cu un amic posesor de Golf 4 , an fab. 2001 , motor 2.0 L benzinar , 115 cp , in sf. sa trecem mai depatre . Prima tragere => victorie Vectra C , cu o distanta de o masina aprox. , a doua tragere => victorie Golf 4 , cu o distanta de o masina si jum. aroape doua (mentionez ca ne-am tras pe o distanta de aprox 500 m) 😭 . De ce s-a intamplat asta , cum s-a putut ca doar l-am facut prima data

nu imi venea sa cred

asa k l-am intrebat dak nu are vreun buton sport care schimba parametri motorului de m-a depasit asa usor ?!? Mi-a raspus simplu : - Prima cursa aveam esp-ul activat , iar la a doua DEZACTIVAT ! Reactia mea : "MAMA CE DIFERENTA" si de ce el avea acel buton iar eu nu ?! Sper sa-ma ajute cineva cu aceasta problema . . . Multumesc anticipat . . .