m_m
- Mesaje scrise: 32
- Masina: Corsa 2005 Z12XEP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Jul 2017
- Mesaj Privat
Buna ziua,
Am fost azi in service sa schimb rola intinzator si cureaua de accesorii pentru ca aveau zgomot mare. Rola a fost schimbata dar cureaua mi-a zis sa o pastrez pe a mea ca mai merge. Dupa ce am plecat din service, zgomotul a disparut, in schimb de fiecare data cand schimb viteza, pentru o secunda doua trepideaza pana accelerez iar. Deci de fiecare data cand apas ambreiajul si iau piciorul de pe acceleratie trepideaza pana il pun la loc. Nu facea deloc asa pana sa merg in service.
Ce ar putea fi? nu mai pot sa merg iar in acelasi service momentan, pentru ca este foarte incomod sa ajung pana acolo si nu am timp.
MODEL: Corsa 2005
MOTOR: Z12XEP
Am fost azi in service sa schimb rola intinzator si cureaua de accesorii pentru ca aveau zgomot mare. Rola a fost schimbata dar cureaua mi-a zis sa o pastrez pe a mea ca mai merge. Dupa ce am plecat din service, zgomotul a disparut, in schimb de fiecare data cand schimb viteza, pentru o secunda doua trepideaza pana accelerez iar. Deci de fiecare data cand apas ambreiajul si iau piciorul de pe acceleratie trepideaza pana il pun la loc. Nu facea deloc asa pana sa merg in service.
Ce ar putea fi? nu mai pot sa merg iar in acelasi service momentan, pentru ca este foarte incomod sa ajung pana acolo si nu am timp.
MODEL: Corsa 2005
MOTOR: Z12XEP
- luciraica
- 2,001 mesaje
- din 29 Oct 2011
- Astra 2006 Z16XEP
- Sibiu
luciraica
- Mesaje scrise: 2,001
- Masina: Astra 2006 Z16XEP
- Cont inregistrat: 29 Oct 2011
- Mesaj Privat
- ney
- 1,059 mesaje
- din 24 Aug 2010
- Astra 2014 A14NET
- Prahova
ney
- Mesaje scrise: 1,059
- Masina: Astra 2014 A14NET
- Cont inregistrat: 24 Aug 2010
- Mesaj Privat
Cureaua trebuia montata prin desurubarea suruburilor de la suportul motor si ridicarea acestuia( motorului) pana intra cureaua.
Aceasta operatiune nu merita deranjul pt. ei , asa ca "mai merge si a dvs" este formula perfecta pt. client , da bine si la buzunar si clientul pleaca cu o idee de " ce oameni calumea" pune- am curea noua cand a mea mai mergea!
Daca au dat intinzatorul jos este posibil sa fi strans prea tare surubul de prindere de pe bloc si intinzatorul sa nu preia socurile corect
Ar trebui sa poti trage cu mana de curea daca e in regula
Aceasta operatiune nu merita deranjul pt. ei , asa ca "mai merge si a dvs" este formula perfecta pt. client , da bine si la buzunar si clientul pleaca cu o idee de " ce oameni calumea" pune- am curea noua cand a mea mai mergea!
Daca au dat intinzatorul jos este posibil sa fi strans prea tare surubul de prindere de pe bloc si intinzatorul sa nu preia socurile corect
Ar trebui sa poti trage cu mana de curea daca e in regula
m_m
- Mesaj Privat
- iulian1971
- 7,067 mesaje
- din 21 Dec 2006
- Astra 2008 Z19DTH
- Ilfov
iulian1971
- Mesaje scrise: 7,067
- Masina: Astra 2008 Z19DTH
- Cont inregistrat: 21 Dec 2006
- Mesaj Privat
m_m
- Mesaj Privat
DMSorinel
- Mesaje scrise: 17
- Cont inregistrat: 29 Apr 2020
- Mesaj Privat
- ney
- 1,059 mesaje
- din 24 Aug 2010
- Astra 2014 A14NET
- Prahova
ney
- Mesaje scrise: 1,059
- Masina: Astra 2014 A14NET
- Cont inregistrat: 24 Aug 2010
- Mesaj Privat
DMSorinel
- Mesaje scrise: 17
- Cont inregistrat: 29 Apr 2020
- Mesaj Privat
Mulțumesc, m am chiut puțin sa dau suportul motor jos sa pot schimba rola intinzator și cureaua și nu eram sigur cu privere la acel bolt. La Rola veche mi sa rupt aceea tija și treoida pe arc se auzea mereu un raznait metalic, nu știu dacã puteam merge în continuare cu ea asa. Dar am ales sa le schimb. Sãnãtate și o zi buna!