Sam 07 Dec, 2019 4:29 pm
Salut..sa nu crez ca obișnuiesc sã conduc asa.. eu am descoperit din greseala avema setat pilotul automat la 150km/h, iar masina din fața mea incetinise pana pe la 85, 90, dupã care mi.a eliberat banda.. atunci am vazut prima oara in momentul in care mașina singura a încercat sã urce repede la 150... dupã care am incercat sa reproduc conditiile in care mi.a aparut mesajul si asa am dat de eroare ... Si la o cautare pe google.. am gasit foarte multe persoane cu problema aceasta.. spre surprinderea mea( si a ta) cei de pe forumul opel.de si-au schimbat chitul de ambreaj pe banii lor (1500).. la fel și o parte din colegii de pe opel.uk .. sincer nu ma afecta cu nimic, asa cum spui si tu, la un stil normal de condus.. drept dovadã abia la un an dupã achiziție am descoperit, cum am spus din greșalã, eroarea respectiva.. însã ma deranja psihic ca la o mașinã de nici doi ani, sa stiu ca ceva nu este ok, plus, cum am scris si mai sus, cei de la reprezentanta ziceau ca e stricat chitul de ambreaj. De accea v.am spus si vouã, dacã cumva întâmpinați aceastã eroare, sa nu va ușurați de 1500 €.
Aici puteți citi, cei ce înțelegeți germanã, cum si.au rezolvat nemții problema pe banii lor. Sãnãtate și drumuri bune!