smtraxx
- Mesaje scrise: 25
- Masina: Astra 2005 Z17DTL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Mar 2011
- Mesaj Privat
Nu au ei electrician, au dus la Casian Adi prin grigorescu. Platit 400 lei schimbatul, piesa + manopera la ei si electrician.
Dupa ce am luat masina, a inceput sa curga ulei..da mult.. mi-a facut balta in garaj. Merg inapoi ... ei ca nu are cum.. desfac..ceva o-ring schimbat , simering, care nu au schimbat initial..masina inapoi acasa.. curge mai mult ulei acuma. Ma duc inapoi.
A 3-a oara, normal ca se supara oamenii ca lucra gratis, eu suparat ca masina e tot stricata, ulei pe jos, vecini suparati ca murdaresc parcarea..
Au dat inapoi jos alternatorul..dus iar la electrician ..acum cica problema e de la ceva santuri pe ax, si de aia curge.. culmea e ca nu o stiu de prima ca aia e baiul cand o desfacut prima data alternatorul. De fapt o zis ca o fost stricate de la inceput da o sperat ca o sa mearga...Problema e ca trebuia sa imi zica din prima. Ca puteam schimba de la inceput..sa nu platesc 400 schimbatul diodelor..si acum sa mai cumpar tot alternatorul.
Intrebarea e, e posibil sa il fi stricat ei axul la demontaj? Asa au spus altii cu care am mai vorbit. A schimbat ceva simering acolo dar degeaba, au schimbat si a doua oara cu unul mai stramt..dar tot degeaba.
Nu mai stiu ce sa fac cu ea... inapoi o zis sa nu ma mai duc ca nu au ce sa imi mai faca..pls help.
----
Model: Astra
An fabricatie: 2005
Cod motor: Z17DTL
Vsandu957
- Mesaje scrise: 5
- Cont inregistrat: 15 Feb 2020
- Mesaj Privat
- mecaNIK
- 2,202 mesaje
- din 10 Jan 2007
- Insignia 2010 confidential
- Anglia
mecaNIK
- Mesaje scrise: 2,202
- Masina: Insignia 2010 confidential
- Cont inregistrat: 10 Jan 2007
- Mesaj Privat
Sa-l faca pe banii lor,ca aia inseamna garantie si despre vraja cu santul poti sa-i spui poate mai invata ceva.