Imi primul rand vreau sa imi cer scuze pentru ca sunt nevoit sa postez pe forumul Opel desi detin un chevrolet lacetti 1.8 benzina 122 cp. Ideea este ca forumul chevrolet nu prea este activ iar motorul meu este identic cu unu de opel
Problema mea a aparut anul trecut in luna decembrie dupa ce am schimbat tot kitul de distributie( 3 role, pompa apa si curea) plus curea accesorii) imediat dupa masina a inceput sa aiba fluctuatie de temperatura foarte mult undeva intre 70-90 grade iar antigelul sa facut foarte urat. Ca orice om am crezut ca e termostatul asa ca am cumparat unul nou de la Gates plus curatit sistemul de racire total si pus antigel nou. Dupa aceasta operatiune antigelul a ramas curat dar problema persista temperatura inca fluctueaza intre 70,75-90 grade. Chestia ciudata este ca atunci cand am curatit sistemul de racire am pus 4 litri de otet plus 3 de apa iar temperatura a stat la 90 grade fix iar caldura din masina era foarte buna. Imediat dupa ce am pus antigelul nou simptomele au revenit iar temperatura a inceput sa fluctueze din nou. Tin sa mentionez ca termostatul vechi l am schimbat degeaba deoarece parea in regula si nu avea mai mult de 2 ani
Chiar nu pot sa inteleg ce se intampla de ce cu amestecul apa otet( folosit pt curatare instalatie racire) tenperatura motorului a stat la 90 iar dupa ce am introdus antigel plus apa distilata fluctueaza
Am atasat si o poza cu modelele de masini opel care au acelasi motor ca al meu chevrolet
Astept sfaturile voastre. O zi buna
![](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)