secarianu a scris:Faine masini. Eu am o nepoata de-a lui bunicu Rekord, Omega, si sunt foarte multumit de ea. Sper sa nu ne despartim prea curand, fiindca o iubesc. P.S.: consumul dat de tine ma cam nedumereste, la cat de grea este masina (tank).
Si pe mine ma uimeste dar asa este. Poate este de vina stilul meu de a conduce si acesta este raportat doar la faza in care masina este doar cu un pasager, de ex. cu ocazia deplasari de 1 Mai zona Sinaia - Brasov, unde eram 5 pers. + bagaj de 60 Kg. consumul a ajuns la 7-8 din cauza serpentinelor sau a diferentei de greutate. Este "un tank" dar raportat la stil pot spune ca stilul este acesta: vit. a I-a doar demaraj, cu a II-a putzin accelerat max. pana la 30 Km./H, pe a III-a intre 30 - 40 Km./H iar restul cu a IV-a. In oras o las libera in preajma trecerilor de pietoni si accelerez dupa, in general raportez viteza la culoarul de drum incercand sa lucrez mai mult cu inertia acestei masini decat cu puterea motorului. Neavand turometru schimb viteza cand o simpt ca se tureaza si la diesel se aude clar, nu stiu cum este la motorul diesel din zilele noastre. Asta este! 😃
Ultima modificare făcută de Vios40 la Dum 03 Jun, 2007 9:53 am