1. trebuie schimbate disurile si placutele de frana, sunt destul de "mancate" si cand apas frana pana la podea, masina tremura 4-5m si abia apoi se opreste. Cat ar fi un pret corect si unde imi recomandati?
2. cand este subturata si aproape moare motorul, se aprinde martorul rosu de ulei. Mentionez ca pe tableta a dat o singura eroare, nimic despre ulei, va scriu mai jos.
3. am mai citit pe forum despre acel tacanit specific sau dupa 5-10 minute de mers. La mine incepe tacanitul dupa ceva mai mult timp 15-20-30 de minute si pare a fi in ritm cu turatia. Nu pare grav dar nici normal nu cred ca e. Acest aspect este cel mai ingrijorator pentru ca la service nu am reusit sa il reproduc.
4. daca stau 1 minut in masina dupa ce o opresc, se aud niste sunete. Cred ca e ceva legat de aerul conditionat, pare integrat cumva dar mai bine intreb.
5. a dat eroare la pedala de acceleratie. Eu nu am simtit masina "puturoasa" sau ca nu trage dar baietii mi-au recomandat o curatare(90% se rezolva din ce zic ei) sau o inlocuire a pedalei daca nu functioneaza prin curatare.
6. atasez mai jos o fisura din parbriz si va rog sa imi spuneti daca prezinta riscuri pentru a trece de RAR.
Scuze de "romanul" expus, sunt foarte multumit de restul aspectelor ale acestei masini, are multe dotari(senzor parcar, xenon, faruri adaptile si automate, pilot automat) si o conduc cu placere. Daca as scapa si de framantarile de mai sus, ar fi extraordinar.
Multumesc!