Eu banuiesc ca distributia nu e bine pusa la punct...am avut probleme cu ea...s-a rupt cureau in mers, si am schimbat "tot tacamul" in motor...si se pare ca nu ar fi pus-o dragii nostri mecanici bine la punct. E posibil sa fie si vreun injector infundat si bun de schimbat, si nu garantez nici pentru fisele de la bujii...
Acum nu stiu ce sa fac...m-am uitat in seara asta sub capota, am mai schimbat putin fisele cu unele ce le aveam mai demult prin portbagaj...nici o schimbare...pe 2 nu imi da scanteia buna la bujie...din bobina e ok...dar in capul bujiei nu...Iar pe la furtunul ala gros din poza are ulei pe el si cativa stropi de ulei sariti de la el in jurul lui(unde am punctat cu rosu)-ce rol are acel furtun? E posibil ca doua injectoare sa nu functioneze si de asta sa mearga asa?Nu-mi dau seama...Tin sa precizez ca nu imi da nici o eroare in bord...deci vorbim de probleme nedetectabile la testul agrafa...
Imi poate recomanda cineva un mecanic priceput( pe distribuite si altele la tipul asta de motoare) in IASI sa ma poata rezolva? sau e nevoie sa schimb motorul? In service am dat 2100 ron in urma cu 4 ani cand mi s-a rupt cureau de distribuite si am scoso varza din el...
Ce-mi recomandati?ma gandesc pe de o parte ca poate as rezolva la un pret convenabil si motorul asta, dar am nevoie de un om priceput si cu tot ce-i trebuie sa-mi puna distributia la punct( cu asta as incepe eu pentru ca sigur am un decalaj la semnul de pe rolele de distributie si ma gandesc ca marea mea problema sa nu plece doar de la asa si sa se rezolve repede).
Deci, imi recomanda cineva un mecanic priceput...si poate cu preturi nepiperate in IASI? Sau vinde careva un motor X16XEL? Astept propuneri...ce-mi recomandati sa fac?....A, si cu furtunul din poza....e grav? Mersi...si o zi cat mai frumoasa! 😉

P.S. Daca am omis ceva...astept intrebari...Aaaa....si inca ceva...motoarele in general se vand cu de toate pe ele...adica Injectoare, distributie, Egr...?