Michangel a scris:Ce imi place mie la tine este faptul ca, desi habar n-ai unde este pozitionata o amarata de electrovalva sau ce rol are aceasta intr-un sistem, cand ti se da o posibila solutie, daca nu-ti place cum suna, gata dom'le nu e asta ca stiu eu ca nu-i asa... 😊 Te joci din gura sau din auzite cu termeni tehnici, presiuni pozitive, negative, dar tu nu esti in stare sa vezi daca masina ta face presiune whatsoever... Doooh !
Cred ca mi-am racit gura degeaba cu tine, in definitiv si daca-ti zice omul sa-i dai masinii cu pipi de fata mare, in eventualitatea in care totusi gasesti fata, n-o sa stii unde sa-i dai, deci what's the point, la dreaq... Fugi la service sa-ti faca constatarea, dar mergi pe burta nu incepe si pe acolo cu de'alde presiuni ca te dau aia afara. 😉
Michangel...n-am nimic personal cu tine sau cu altcineva de pe forum,merci pentru raspunsul dat mai inainte,dar sa vii sa mi spui ca masina se misca la oprire din cauza volantei...sa stii ca ai fost total pe langa la faza asta 😛 😛 😛 daca erai fata in fata cu mine cand ai spus asta , te luam de mana ,bagam masina in cel mai tare service...si ti aratam ca pana la volanta sunt multe alte chestii de constatat si/sau rezolvat... la fel cum e si cu cim-urile....cum apare un martor pe bord,cum hop...toti sariti cu gura ca e cim-ul dus 😶 deja ma bufneste rasul numai cand tastez ...😊)
P.S. e weekend si n am avut timp de service...ca o duceam direct...nu stateam sa ma mai murdaresc pe maini...daca tie iti place sa stai toata ziua cu mana in ea e treaba ta,sa desfaci fiecare piesa sa te uiti la ea in soare sa vezi unde-i cade umbra....si care face umbra mai mult 😎