@cipylan: Ai schimbat degeaba senzorul, te-au pacalit liniutele. La toate Tigrele, fie ca merg bine fie ca merg prost sunt prezente acele 3 linii in loc de valoarea alfanumerica, desi in primul camp de sus arata valoarea voltajului primit.
Iti postez doua fotografii de pe Tigra mea, testata cu 2 versiuni diferite de OpCom, asta ca sa te convingi. Chiar daca a mea este 1.6 16V, senzorul este identic.
Daca urmezi sfatul colegului amr84 sa verifici senzorul mergand cu masina cu mufa scoasa ar trebui ca dupa cateva sute de metri sa se aprinda beculetul cu motorul si masina sa nu mai traga (verificat de mine personal acum cateva minute ca sa nu te induc in eroare).
Verificarea functionarii acelui senzor se face cu motorul oprit la diferite temperaturi ambiente scotandu-i mufa si punand un ohmmetru sau multimetru, dupa caz, pe pinii senzorului. Rezistenta afisata pe aparat in functie de temperatura trebuie sa fie ca in foto de mai jos (testata tot de mine si nu minte autodata).
Succes la verificat !
P.S.: Si eu am avut bubele tale, de fapt nu eu, ci fostul proprietar si dupa ce a schimbat bobina, bujii, curatat EGR, senzor admisie si multe altele s-a declarat invins 😊 😊 😊 Am luat eu masina, am facut testele de mai sus ( pe care acum le-am repetat pentru tine ) si dupa 30 de minute de munca i-am inlocuit o fisa de bujie si masina mananca asfalt. 😉
Later edit: Ia si numarul meu, daca te blochezi in verificari suna-ma si iti spun eu ce sa verifici, cum si cand. Lucian - 0767.698.431.