Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Cred ca este pentru a indica nivelul antigelului din borcan. Vad ca tu nu ai prevazut la vasul de expansiune mufa in care sa intre firul respectiv, deci nici o problema
Cred ca mufa neagra trebuia sa aiba un fir la capacul borcanului cu lichid de frana, iar cand nu mai ai suficient lichid in borcan, aprinde becul din bord.
Mufa galbena trebuia sa aiba fire la placute (senzor uzura placute frana), care aprinde un bec la bord atunci cand se tocesc.
pe mufa galbena care nu este o mufa trebuie sa scrie 95 sau 98 in functie de ce fel de benzina folosesti. nu are legatura cu senzorul de la placute.
si eu am avut un astra f
Si daca ar fi fost senzor la antigel, in masina ce bec s-ar fi aprins?
Nu este de la lichidul de frana ca acolo am senzor. Si mufa galbena e pusa pe 95.
cred ca orice masina are astfel de mufe nefolosite. la a mea de exemplu, am asemenea mufe, una fintre ele fiind chiar in acea zona. nu are rost sa le bagi in seama.
ok mersi mult.Tocmai am descoperit ieri dupa multe cautari ca am senzor de temperatura exterioara. deci ar merge un tid fara probleme. eu am numai ceas 😢 .problema e ca nu gasesc sa cumpar unul 😭
incearca la dezmembrari. eu de acolo am cumparat un display. se potriveste perfect si daca ai senzor de temperatura exterioara montat nu mai trebuie sa tragi fir de la tid. eu acum 4 ani am dat pe un tid pentru astra f in brasov la dezmembrari 600.000.
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Site-ul clubopel.com și partenerii noștri folosesc cookies pentru a vă putea oferi informațiile și serviciile pe care le doriți și, în unele cazuri, pentru a personaliza experiența online.
Puteți seta ce cookies acceptați, pe care nu și puteți schimba aceste setări oricând accesând opțiunea 'Setări cookie' disponibilă în toate paginile site-ului.
Cookie-uri necesare funcționării site-ului
Dacă blocați aceste cookies nu mai puteți folosi site-ul clubopel.com în mod corespunzător, funcționarea lui fiind afectată.
Cookie-uri pentru publicitate netargetată - se asigură doar că nu primiți aceeași reclamă mereu. Nu sunt stocate sau transmise date personale. Pentru reclamele servite prin Google aveți detalii suplimentare aici
Cookie-uri pentru monitorizare traficului în mod anonim, care ne permit să știm câți utilizatori accesează clubopel.com și care sunt paginile vizitate. Pentru detalii: Google Analytics.
Reclame care v-ar putea interesa
Aceste cookies personalizează reclamele în funcție de locul de unde vizitati
site-ul și interesele manifestate până acum, astfel încât să aveți reclame relevante.
Blocarea acestui tip de cookies nu oprește reclamele, în schimb v-ar putea oferi anunțuri care să nu vă intereseze.
Demografice
Pentru a vă cunoște mai bine, sunt stocate cookies care ajută serviciile de monitorizare a traficului să
rețina sexul, orașul, categoria de vârstă sau alte detalii care ar putea determina pe viitor conținut
relevant și o politică editorială care să corespundă așteptărilor vizitatorilor noștri prin serviciul
oferit de Google Analytics.