Lun 08 Dec, 2014 10:40 am
Salutare. Multumesc georgerusu pentru intentie si sfat. Deci, ultima oara trebuia sa ma duc la reprezentanta Opel. Ei bine n-am mai fost ca m-am gandit ca tot o sa dau niste bani acolo si nici nu aveam certitudinea ca o sa se remedieze problema (ca acolo nu e musai sa fie spuma angajata, mai stim noi cazuri) , asa ca mai bine dau banii aia in alta parte unor baieti particulari pe care ii stiu mai demult si care sunt specializati pe partea electrica si electronica. Aici, dupa cliseele gen "pai nu stiai ca noi ne ocupam cu asa ceva si ca facem d'astea la mic dejun ... " in fine, au incercat initial sa repare partea electronica a modulului original si l-au atasat partii mecanice a modulului 2 (cel luat de pe alta masina). Bine inteles ca nu a mers. Au reparat partea electronica a modulului 2 si l-au pus la loc cum era adica atasat partii mecanice de la modulul 2. Nu a mers. In cele din urma, ca asa trebuie sa fie de trei ori, au imperecheat modulul original cu partea electronica si partea mecanica, au facut aerisirea si de data asta a mers si sper sa mearga si incontinuare. Concluzia mea este ca n-ai cum sa le stii pe toate. Nu-mi condamn mecanicul (cu toate ca m-a pus sa cumpar un modul pe care am dat 200 lei si care s-a dovedit a fi inutil) la care merg in mod regulat si de care sunt foarte multumim dar strict pe partea de mecanica. Fiecare se specializeaza pe un anumit segment si mi se pare normal. In total costuri repratie ABS au fost: 200 lei modul SH + 130 lei manopera reparatie si montaj modul + 25 lei lichid de frana = total 355 lei + benzina consumata si timp cred ca pot rotunjii la 400 lei. E bine nu ? 😊)))) Cand o sa mai am alte probleme voi fi aici, va voi intreba si va voi tine la curent cu detaliile. Multumesc incaodata 😊