Tacane la rece destul de rau, uleiul este negru (chiar apos), franele nu prea tin (nu scartaie la franare sau chestii de genul ci doar pedala merge greu).
Cod(uri) eroare: -
----
Model: Astra G
An fabricatie: 2003
Cod motor: -
Salut. Sunt nou (dupa cum probabil vedeti), numele meu este ALEX si doresc sa va comunic problema cu masinuta mea.
Ei bine in ultimii 10 ani am condus numai masini de firma sau care nu erau ale mele, ieri am achizitionat un Opel Astra G din 2003, 1.7 cdti pentru plimbari cu familia,mers la munca, de zi cu zi mai exact dar, din pacate am anumite probleme cu el.
Dupa cum am spus mai sus la simptome, am probleme la franare,tacane,uleiul este ngru si etc, ideea este ca eu nu ma pricep indeajuns incat sa stiu (da trebuie schimbat x sau y), tocmai de aceea va intreb pe voi daca este ok ce am pus in cos si daca pot da checkout linistit la comanda.Pentru ca pana acum am cheltuit peste 100 lire fiind la mai multi mecanici unde mi s-a cerut 25 lire constatarea, iar toti au avut pareri diferite..
Eu zic ca daca schimb toate astea masina va fi ok si va merge in parametrii mai normali si ma va tine pentru drumuri gen munca-casa,casa-munca 😊
Voi ce ma sfatuiti? Este ok ce am ales?
- placutele/discurile
- distributia
- filtrele
- uleiul ales
Este de preferat sa urmaresc tutorialele de pe youtube pentru a schimba diverse piese (ulei,filtre,etc)? Problema este ca aici in Anglia, toti mecanicii imi spun "de ce nu o dai la scrap(fier vechi)? Iti poti lua alta linistit cu 200 lire"... ideea este ca imi place mult masina/culoarea/consumul ei, atat mie cat si familiei mele...asa ca sincer nu as dori sa o dau...