scl
- Mesaje scrise: 22
- Masina: Omega 2000 Y22DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 24 Sep 2006
- Mesaj Privat
Ultima modificare făcută de scl la Vin 29 Dec, 2006 9:26 am
- Dr.Opel
- **
- 228 mesaje
- din 14 Jul 2006
- Kadett 1984 13N
- Bucuresti
Dr.Opel
- Mesaje scrise: 228
- Masina: Kadett 1984 13N
- Cont inregistrat: 14 Jul 2006
- Mesaj Privat
2) Descrie mai bine cum si cind apare troncanitul. Adica: apare imediat cum ai bagat in viteza fara sa pleci de pe loc, apare si cind tii piciorul pe ambreiaj, dar cu maneta bagata in viteza; apare cind ai dat drumul la ambreiaj si a inceput masina sa mearga etc. Daca troncane in momentul plecarii de pe loc ca o vibratie puternica si totodata se aud batai in ritmul vibratiei, poate fi suportul cutiei - situat undeva sub masina, pe partea din mijloc, cam pe unde se termina tunelul central, in fata. Fie suportul rupt, fie tamponul de cauciuc din interiorul acestuia. Ambele se schimba relativ repede si usor pe o rampa. Insa ar putea fi si altceva, dar trebuie sa fii mai explicit.
scl
- Mesaj Privat
2) Descrie mai bine cum si cind apare troncanitul. Adica: apare imediat cum ai bagat in viteza fara sa pleci de pe loc, apare si cind tii piciorul pe ambreiaj, dar cu maneta bagata in viteza; apare cind ai dat drumul la ambreiaj si a inceput masina sa mearga etc. Daca troncane in momentul plecarii de pe loc ca o vibratie puternica si totodata se aud batai in ritmul vibratiei, poate fi suportul cutiei - situat undeva sub masina, pe partea din mijloc, cam pe unde se termina tunelul central, in fata. Fie suportul rupt, fie tamponul de cauciuc din interiorul acestuia. Ambele se schimba relativ repede si usor pe o rampa. Insa ar putea fi si altceva, dar trebuie sa fii mai explicit.
1) amblele furtune sunt calde si cel care intra si cel care iese , o sa ma uit de tija aia poate aia o fi cauza ( se poate cumpara separat ? ) sau o fi intepenita , ca si eu m-am mirat si am vazut ca amndoua sunt calde si nu mi-am putut explica ce o fii
2) se aude un troncanit ( o singura data ) pt o secunda maxim dupa ce am cuplat vitezele cand doar apas ambreajul si il tin apasat nu se aude nimic , cand il ridic is cuplez orice viteza inafara de a 4 si a 5 a la se aude si tonncanitul si e fff puternic
- Dr.Opel
- **
- 228 mesaje
- din 14 Jul 2006
- Kadett 1984 13N
- Bucuresti
Dr.Opel
- Mesaje scrise: 228
- Masina: Kadett 1984 13N
- Cont inregistrat: 14 Jul 2006
- Mesaj Privat
2)Din ceea ce spui tu s-ar putea sa fie o problema serioasa la cutia de viteze. Eventual verifica si uleiul din cutie, insa cred ca deja este cam tirziu. Schimba-i uleiul, baga-i si un aditiv, vezi cum se comporta si daca troncanitul nu dispare, alta cutie - eventual de la dezmembrari. Gasesti tone de cutii de kadett la aprox 100 euro, cutii bune, aduse cu containerul de la schroturile din Germania.
scl
- Mesaj Privat