in primul rand seara buna tuturor, cu parere de rau va anunt ca Fronterea mea cea "noua" inca e in service, se pare ca problemele sunt multe si diverse, dar de maxima importanta avem acum
galeria de admisie, clapetele si intrarea in chiuloasa infundate cu calamina, mazga si alte mizerii.
in chiuloasa, deja cateva gauri de intrare erau complet infundate, galeria la fel, clapetele la fel.
pun o poza cu clapetele sa va faceti o idee cam despre ce e vorba pe acolo. (sper ca asa se numesc cele din poza, clapete galerie admisie, cel putin asa crede mecanicul meu ca le spune 😃, daca nu se numesc asa va rog sa ma iertati si sa ma corectati!)
mecanicul mi-a spus ca incearca sa curete cu aspiratorul din chiuloasa, daca nu reuseste o sa trebuiasca demontata/curatata chiuloasa.
o fi bine cu aspiratorul ala, sau sa ii spun sa dea jos chiuloasa direct si sa curetze calumea ce mai e pe acolo ?
alte dileme in prezent:
- din ce cauza apar aceste depuneri (am cautat pe forum si mi-am facut niste idei, dar va rog nu fiti zgarciti, mai dati-va si voi cu parerea 😃)
- inafara de galerie, clapete (pe care trebuie sa le schimb ca 2 sunt rupte) si chiuloasa, filtrul de aer, furtune pe care o sa le schimb/curat ce mai e de curatat ? EGR-ul ? Turbo ? altceva?
- avand in vedere ca a aparut toata mazga asta in galerie, ce altceva mai poate fi afectat din motor, ce sa mai testez, inspectez?
MS mult in avans pentru raspunsuri si o seara placuta in continuare!