- ksper
- OP
- 1,708 mesaje
- din 07 Aug 2008
- Vectra 1997 x20xev
- Arges
ksper
- Mesaje scrise: 1,708
- Masina: Vectra 1997 x20xev
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Aug 2008
- Mesaj Privat
-In primul rand trebuie "sa le demontam" de pe bara(stiti in mare ceea ce trebuie facut pentru aceasta) si sa le scoatem din sistemul de spalare faruri.
-Dupa aceea luam un scotch mic(lat de 1cm) si dam pe partea dinspre bara(conform imagine).
-Taiem cu o panza deasupra scotch-ului si inlaturam surplusul de material.
OBS. ATENTIE cand taiati sa nu atingeti corpul prin care trece apa.
-Dupa care trebuie sa facem noi "santuri" de fixare. Pentru aceasta introducem spalatorul in locasul din bara si trasam in spatele barii(spre caroserie) exact linga bara. In aceste locasuri de fixare intra clemele de fixare, care tin spalatorul fix pe bara. Cele notate in imagine cu patratele rosii.
-Scoateti iar spalatorul, taiati acele zone exact pana in ax astfel incat spatiul sa fie suficient pentru a putea introduce sigurantele de fixare(siguranta nu trebuie sa aiba joc).
-Introduceti si fixati definitiv spalatoarele pe bara si montati totul in ordine inversa demontarii.
-Reglati directionarea jeturilor pe ambele faze sub jumatatea inferioara a farului cu 5-10mm.
Sper sa va ajute. Eu sunt multumit de rezultat.
Initial am vrut sa montez de Vectra B2, dar m-am hotarat sa le modific pe acestea.
-Dupa aceea luam un scotch mic(lat de 1cm) si dam pe partea dinspre bara(conform imagine).
-Taiem cu o panza deasupra scotch-ului si inlaturam surplusul de material.
OBS. ATENTIE cand taiati sa nu atingeti corpul prin care trece apa.
-Dupa care trebuie sa facem noi "santuri" de fixare. Pentru aceasta introducem spalatorul in locasul din bara si trasam in spatele barii(spre caroserie) exact linga bara. In aceste locasuri de fixare intra clemele de fixare, care tin spalatorul fix pe bara. Cele notate in imagine cu patratele rosii.
-Scoateti iar spalatorul, taiati acele zone exact pana in ax astfel incat spatiul sa fie suficient pentru a putea introduce sigurantele de fixare(siguranta nu trebuie sa aiba joc).
-Introduceti si fixati definitiv spalatoarele pe bara si montati totul in ordine inversa demontarii.
-Reglati directionarea jeturilor pe ambele faze sub jumatatea inferioara a farului cu 5-10mm.
Sper sa va ajute. Eu sunt multumit de rezultat.
Initial am vrut sa montez de Vectra B2, dar m-am hotarat sa le modific pe acestea.
- tonypsg
- 1,467 mesaje
- din 17 Jul 2011
- Astra 2000 y17dt
- Brasov
tonypsg
- Mesaje scrise: 1,467
- Masina: Astra 2000 y17dt
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Jul 2011
- Mesaj Privat
- ahappyuser