pcrime
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Astra 1994 C18XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 05 Mai 2012
- Mesaj Privat
Detin un Opel Astra F GSI 16V 125hp motor de 1.8 si intampin o problema
Anul trecut mi sa intamplat o data ca dupa parcurgerea a aproximativ 200km sa-mi iasa pe la motor un abur/fum impreuna cu un miros de incins,acum recent am schimbat distributia impreuna cu pompa de apa,ce-a veche dovedindu-se dupa demontare intr-o stare avansata de uzura,tot asa dupa ce am parcurs 200km la oprire observ ca pe la aerisitoarele din capota iasa un fum/abur,am deschis capota si nu am putut sa-mi dau seama de unde exact venea acel abur.Temperatura pe ceasul din bord nu mi-a crescut peste 90 cum se intampla inainte sa schimb pompa de apa cand imi crestea pana la 98.Poate sa ma ajute cineva cu o explicatie?
Anul trecut mi sa intamplat o data ca dupa parcurgerea a aproximativ 200km sa-mi iasa pe la motor un abur/fum impreuna cu un miros de incins,acum recent am schimbat distributia impreuna cu pompa de apa,ce-a veche dovedindu-se dupa demontare intr-o stare avansata de uzura,tot asa dupa ce am parcurs 200km la oprire observ ca pe la aerisitoarele din capota iasa un fum/abur,am deschis capota si nu am putut sa-mi dau seama de unde exact venea acel abur.Temperatura pe ceasul din bord nu mi-a crescut peste 90 cum se intampla inainte sa schimb pompa de apa cand imi crestea pana la 98.Poate sa ma ajute cineva cu o explicatie?
- luciraica
- 2,001 mesaje
- din 29 Oct 2011
- Astra 2006 Z16XEP
- Sibiu
luciraica
- Mesaje scrise: 2,001
- Masina: Astra 2006 Z16XEP
- Cont inregistrat: 29 Oct 2011
- Mesaj Privat
- @dyS
- 747 mesaje
- din 27 Jun 2005
- Astra 1995 C14NZ
- Valcea
@dyS
- Mesaje scrise: 747
- Masina: Astra 1995 C14NZ
- Cont inregistrat: 27 Jun 2005
- Mesaj Privat
- florin baltatescu
- **
- 411 mesaje
- din 20 Jan 2011
- Astra 1996 X16XEL
- Neamt
florin baltatescu
- Mesaje scrise: 411
- Masina: Astra 1996 X16XEL
- Cont inregistrat: 20 Jan 2011
- Mesaj Privat
VASYLE
- Mesaje scrise: 85
- Masina: Tigra 1999 x14xe
- Cont inregistrat: 18 Aug 2011
- Mesaj Privat
pcrime
- Mesaj Privat
luciraica a scris:poi verifica furtunele cu lichid de racire... acolo se face presiune si poate tasneste afara lichid si ajunge pe partile incinse ala motorului...
Pierde lichid de racire?
Pierde lichid de racire?
nu i-am facut semn dar la ochi nu se vede sa piarda lichid
@dyS a scris:Radiator spart/fisurat?
nu cred,ar trebui tot timpul sa am abur dar cum am zis acum mi sa intampat a doua oara intr-un an
florin baltatescu a scris:Verifica capacul de la vasul de expansiune , poate s-a blocat supapa din capac si face presiune prea mare (inlocuieste-l cu altul de proba).
am sa verific,merci
pcrime
- Mesaj Privat