- Vica Mircea
- *
- 45 mesaje
- din 12 Dec 2014
- Antara 2014
- Timis
Vica Mircea
- Mesaje scrise: 45
- Masina: Antara 2014
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 12 Dec 2014
- Mesaj Privat
La 2 zile dupa ce am sunat la reprezentanta si mi-au spus sa stau linistit, m-au sunat ei sa-mi spuna de campania de rechemare.
Durata : 1,5 ore
Lucrari executate :
2x inlocuire tub protectie a cablului bateriei (nu am inteles de ca apar doua coduri, 444 si 445);
inlocuire motor demaror si a cablului demarorului, instalarea setului de protectie. Exact asa scrie in nota de comanda.
Vestea buna este ca am trecut de 46.000 km la 2 ani si 3 luni. Nu am niciun fel de probleme.
Succes tuturor !
Yogi183
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Vectra 1998 x16xel
- Cont inregistrat: 11 Nov 2010
- Mesaj Privat
- Vica Mircea
- *
- 45 mesaje
- din 12 Dec 2014
- Antara 2014
- Timis
Vica Mircea
- Mesaj Privat
Yogi183
- Mesaj Privat
Ca servisare si asta are pana la km astia doar uleiul si filtre schimbate si actiunile clasice de la antara de pana acum, ca plus am schimbat eu placutele fata-spate de curand si anvelopele ca erau cam uzate.
M ar interesa daca mai sunt propietari de antara carora sa li se para ambreiajul si cutia de viteze cam dubioasa adica genul lenta sa nu o iei rapede ca se pierde 😊 sau poate nu pentru ca eu pana acum am detinut si alte masini nemtesti dar din alt concern si de asta sunt cam bulversat si nu pot sa mi dau seama daca am eu o problema sau asa e normal.
- Vica Mircea
- *
- 45 mesaje
- din 12 Dec 2014
- Antara 2014
- Timis
Vica Mircea
- Mesaj Privat
La aceiasi vechime a masinii, practic ai dublu km. In conditiile in care nici eu nu tratez masina ca pe un bibelou. Am mai spus-o, pe drumuri bune , autostrazi, este absolut superba. Nu este masina de oras. Merg frecvent in 3-4 tari cu treaba sau in concediu. Va spun ca nu imi este rusine.
Recomandarea mea este sa gasesti un service serios la tine in oras (stiu ca nu este simplu). Rezolva problemele in faza asta. Sigur ai dreptate cu anomaliile. Din pacate reprezentantele nu sunt o solutie.
Yogi183
- Mesaj Privat
- Vica Mircea
- *
- 45 mesaje
- din 12 Dec 2014
- Antara 2014
- Timis
Vica Mircea
- Mesaj Privat
Aproape la orice tip de masina , statistica spune ca dupa 4 ani de exploatare pot sa inceapa si problemele. Sunt multe variabile.
Eu sustin in continuare ca nu ai facut o alegere rea.
oprisbb
- Masina:
- Cont inregistrat: 27 Jun 2006
- Mesaj Privat
- Vica Mircea
- *
- 45 mesaje
- din 12 Dec 2014
- Antara 2014
- Timis
Vica Mircea
- Mesaj Privat
- vlad_g
- **
- 165 mesaje
- din 15 Apr 2014
- Antara 2014
- Bucuresti
vlad_g
- Mesaje scrise: 165
- Cont inregistrat: 15 Apr 2014
- Mesaj Privat
- vlad_g
- **
- 165 mesaje
- din 15 Apr 2014
- Antara 2014
- Bucuresti
vlad_g
- Mesaje scrise: 165
- Cont inregistrat: 15 Apr 2014
- Mesaj Privat
bogdangmc
- Mesaje scrise: 40
- Masina: Antara 2014 Z22D1
- Cont inregistrat: 01 Apr 2015
- Mesaj Privat
oprisbb
- Masina:
- Cont inregistrat: 27 Jun 2006
- Mesaj Privat
- Dragos Ene
- **
- 383 mesaje
- din 01 Oct 2014
- Zafira 2007 z19dt
- Bucuresti
Dragos Ene
- Mesaje scrise: 383
- Masina: Zafira 2007 z19dt
- Cont inregistrat: 01 Oct 2014
- Mesaj Privat
bogdangmc
- Mesaj Privat
La 2 zile dupa ce am sunat la reprezentanta si mi-au spus sa stau linistit, m-au sunat ei sa-mi spuna de campania de rechemare.
Durata : 1,5 ore
Lucrari executate :
2x inlocuire tub protectie a cablului bateriei (nu am inteles de ca apar doua coduri, 444 si 445);
inlocuire motor demaror si a cablului demarorului, instalarea setului de protectie. Exact asa scrie in nota de comanda.
Vestea buna este ca am trecut de 46.000 km la 2 ani si 3 luni. Nu am niciun fel de probleme.
Succes tuturor !
morogreen
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Antara 2015 A 22 DMH
- Cont inregistrat: 28 Nov 2015
- Mesaj Privat
Sunt membru al forumului de ceva timp pentru ca am tot cautat informatii pentru vechea mea Vectra C din 2002 referitoare la valva EGR. Incepand de aseara am citit pagina cu pagina postul acesta cu Antara 2.2 si m-am ingrozit cate probleme are acest model de Opel prin prisma batranei Vectra care chiar nu mi-a creat neplaceri majore pana acum, exceptand EGR-ul si radiatorul de AC.
Sa nu ma mai lungesc: am O Antara cumparata din reprezentanta in octombrie 2015 (cosmo, manuala, 2,2l, 184 cp) si de aproximativ 2-3 luni consumul mediu sta intepenit la 9,3l/100km. Masina este folosita mai mult in oras, dar in acest timp am avut si drumuri in afara cand i-am dat talpa, plus consumuri instant de ordinul 20-30l la regenerarea FDP si nu numai, deci media ar fi trebuit sa se schimbe macar cu o zecime in +/-. Nu ma deranjeaza media in sine cat faptul ca nu s-a mai miscat de la acel 9,3 in tot acest timp.... A mai patit cineva chestia asta? Solutii?
In rest nu am ce-i reprosa, nu am avut nici o alta problema majora pana acum. Ar fi de mentionat doar ca, dupa ce i-am facut ITP-ul luna trecuta, mesterul de acolo mi-a zis ca placutele de frana ar cam trebui schimbate in 4000-5000 km, desi cu nici 3 sapatamani inainte ii facusem revizia de 2 ani la reprezentanta, dar asta tine de profesionalismul lipsa din zona asta de lume, cum am putut observa si din mesajele voastre,
Multumesc anticipat pentru orice solutie la problema expusa mai sus.
bogdangmc
- Mesaj Privat
morogreen
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Antara 2015 A 22 DMH
- Cont inregistrat: 28 Nov 2015
- Mesaj Privat
Bafta!
florian v
- Mesaje scrise: 12
- Cont inregistrat: 16 Mar 2014
- Mesaj Privat
sunt posesor de Opel Antara 2,2 cdti 135kw ( 184 cp ) 4X4, manuala ( automatele parca ma priveaza de bucuria de a conduce ) cumparat nou in 2014 de la Di-bas Bucuresti soseaua Buc-Ploiesti. La inceput am fost foarte nemultumit pe fondul unor informatii pe care nu le-am primit de la inceput. Doar faptul ca marca auto Opel este o pasiune a mea, m-a ajutata sa pastrez masina. Acum nu-mi pare rau. Are un consum destul de bun pt o masina de aproape 2 tone ( 6,8 -7,5 litri, la drum intins in functie de viteza 110-130 km/h). din 2014 si pana in prezent am parcurs doar 39 000 km, deoarece serviciul nu-mi permite sa ma bucur mai mult de aceasta masina. in localitate consumul este undeva la 9 - 9,5 litri / 100 km. Acum pe timp rece incalzirea in habitaclu se face simtita dupa max. 10 min. fara sa incalzesc motorul pe loc ( nu este recomandat ). O data la 2 saptamani o mai scot la drum lung 150 -250 km. dieselul trebuie sa se bucure si el de viata.
Pacat ca nu se mai fabrica. Are o forma atragatoare, iar pt statura mea 179 cm si 102 Kg. este foarte incapatoare atat pe locul soferului cat si pe locurile din spate, lipsa consolei din podea este un mare plus atunci cand locurile din spate ar trebuie sa fie ocupate de 3 persoane adulte. In cateva cuvinte acest Opel Antara produs dupa 2011 pe care unele publicatii de specialitate l-au categorisit ca fiind un esec este de fapt un 4X4 cu foarte multe calitati, trebuie doar sa ai putina rabdare pana ce motorul incepe sa-si arate calitatile.
Nu sunt adeptul masinilor sh , doar daca este cumparata de la o persoana de incredere sau institutie, iar masina are o intretinere tehnica corespunzatoare si un istoric curat.
Acum , vreau sa-i schimb scutul compartimentului motor pe cre-l are din fabrica, cu unul metalic, sa-i schimb sist. infotaiment si navigatia cu ceva mai performant si mai estetic, sa aplic pe portiere in partea inferioara protectii de plastic care sa acopere pragul pt. a preveni murdarirea acestuia, sa schimb blocurile optice care au doar halogen cu blocuri optice cu lumini de zi , etc , etc.
Servisarea o efectuez la Di-bas Ploiesti si sunt foarte multumit.
Am dorit sa scriu toate acestea deoarece in 2014 cand am cumparat masina am criticat-o foarte acid datorita nemultumirilor de atunci.
dar dupa cum am mentionat mai sus este doar o chestie de timp pana ce incepe sa-si arate calitatile.
Astept sa vad primul hibrid de la Opel.
adihor
- Mesaje scrise: 79
- Masina: Antara 2014 Z22YH
- Cont inregistrat: 20 Sep 2014
- Mesaj Privat