Venit Felix,Vazut Meriva,Venit Meriva la Constanta! 😊
Inca un membru in familia Opel !
Z13DT, august 2005,prima vanzare in iulie 2006,o tipa cu an de fabricatie 75,Austria.117175 km.Intrata in tara pe 4 octombrie 2014,ajuns Constanta pe 14 octombrie.Ultimul service in septembrie 2014,distributie la 115222,ulei,filtre,placute frana,recomandare kit ambreiaj.Am ajuns in Constanta fara probleme,un consum Oradea-Constanta de aproxmativ 4.5 (320 km autostrada din 880 parcursi).Nu prea am fost multumit insa de ambreiaj,intradevar.Acasa am bagat-o in service la "puricat".Volanta intradevar dadea semne de uzura.Schimbat kit complet ambreiaj,volanta,disc,placa presiune,rulment,totul pe ...Luk,asta este,cost final,inclusiv manopera,2000 lei.
Apoi "m-am apucat de ea",senzori parcare fata -spate,cruise control,alarma,acum lucrez la GID.Masina i-am luat-o fetei,studenta-n Bucuresti,pentru ai usura drumurile Constanta -Bucuresti.Interiorul super ingrijit,proprietara anterioara nefumatoare,necasatorita,inca mai duc "negocieri" cu ea pe Facebook... 😊 ... Articulatii,nici o bataie! Aspect exterior ingrijit,fara zgarieturi,urme de "carucioare supermarket".Inimioara brici si aia!Nu urme de ulei,curat,tors motanesc.Mi-a luat 2 zile sa-i gasesc joja de ulei,ascunsa dupa un furtun,apoi am dormit si eu linistit!
Pret initial 2700,pret de achizitie 2400.Urmeaza costuri de inmatriculare.Evident,tot pe numele nostru,fata se incadreaza inca la superpreturi asigurari...
Momentan sunt super incantat de alegerea facuta!Initial am optat pentru un Corsa,ceva mic si fasnet,apoi ,invartindu-ma in jurul unuia de 1.2 benzinar,cu aspect ingrijit,dupa care am inceput sa-i descopar plansa de bord "inchisa",urme de "proaspat vopsit",distributia cam "mesteca"...,langa insa,Meriva.Nu stiam mai nimic despre,insa cand am inceput sa le compar,amobservat ca-i cam tot asa de "lunga",mult mai spatioasa insa si evident,mai economica.Acum,sa vedem ce ne mai rezerva viitorul...!Pana acum am parcurs 2000 fara probleme.Ma uimeste cat de fasneata este,sotia a incercat-o dar nu a fost multumita.Raspuns? "Se conduce prea usor,nu simti cand calci pedala de ambreiaj,acceleratia doar o atingi si te lipeste de scaun,frana doar o atingi si-ti dezlipeste spatele de ..spatar!" ...
Sa-i termin si GID-ul,actele,apoi facem ... "livrarea finala".Bineanteles,nu inainte insa de a o ... "stick-ari !"