- ionel prahuza
- OP
- 19 mesaje
- din 14 Oct 2009
- Mokka X 2017 W0L0AHM758G0729
- Bihor
ionel prahuza
- Mesaje scrise: 19
- Masina: Mokka X 2017 W0L0AHM758G0729
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Oct 2009
- Mesaj Privat
salutare tuturor membrilor opel si Isus Hristos sa se nasca in inima voastra,sunt posesorul a opelului zafira din 2001 ,motor 2000,si am de ceva timp o problema care ma streseaza va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi,de la un timp tot i-mi scade viteza accelerez dar nimic de gandesti ca sta pe loc.Am o supapa vacum in spate la debimetru de aer ,cand apare simtome de genul acesta o schimb si pentru o perioada scap de stres merge motorul bine,iar la un timp din nou aceiasi problema si iar o schimp si iar merge o perioada.Tin sa mentionez ca nu se aprinde nici un bec martor la bord,
- Eddie
- **
- 497 mesaje
- din 05 Apr 2006
- Insignia 2011
- Bucuresti
Eddie
- Mesaje scrise: 497
- Masina: Insignia 2011
- Cont inregistrat: 05 Apr 2006
- Mesaj Privat
La Multi Ani !
Schimb-o,electrovalva aceea actioneaza turbina,eu am intrat printr-o apa adanca si imediat nu mai aveam turbina.Masina mergea cu 105 km/h mviteza maxima.La mine si-a revenit dupa ce am verificat cu alta de pe alta masina,apoi a fost curatata.Una noua costa vreo 600 de Ron,poate gasesti la dezmembrari mai ieftina.Probabil ca nu iti apare codul de eroare,pentru ca ai becul cu motorul ars.
Schimb-o,electrovalva aceea actioneaza turbina,eu am intrat printr-o apa adanca si imediat nu mai aveam turbina.Masina mergea cu 105 km/h mviteza maxima.La mine si-a revenit dupa ce am verificat cu alta de pe alta masina,apoi a fost curatata.Una noua costa vreo 600 de Ron,poate gasesti la dezmembrari mai ieftina.Probabil ca nu iti apare codul de eroare,pentru ca ai becul cu motorul ars.
- ionel prahuza
- OP
- 19 mesaje
- din 14 Oct 2009
- Mokka X 2017 W0L0AHM758G0729
- Bihor
ionel prahuza
- Mesaje scrise: 19
- Masina: Mokka X 2017 W0L0AHM758G0729
- Cont inregistrat: 14 Oct 2009
- Mesaj Privat
multumesc am sa verific sa vad,cat despre acel bec ars nu prea cred ca este ars ca in urma cu o luna veneam de la miercurea ciuc si undeva intre praid si targu mures a cazut iar turbo din mers si sa aprins becul cu motorul am tras pe dreapta am schimbat vacumul si am plecat mai departe si a fost ok,astazi am schimbat iar vacumul si vad ca nu-mi da semne ca ar vrea sa mearga mai bine,asa ca ramane varianta cu ceea ce ai spus tu,ok ms si un an nou binecuvantat de Dumnezeu