- secarianu
- OP
- 885 mesaje
- din 13 Mar 2007
- Omega 2001 Y22DTH
- Constanta
secarianu
- Mesaje scrise: 885
- Masina: Omega 2001 Y22DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 13 Mar 2007
- Mesaj Privat
Salut! Cum cred ca v-ati obisnui ca din partea mea sa vina idei cel putin trasnite, renegate de cei mai multi , iata ca vin cu alta...
Sa avem saptamanal o discutie de GRUP pe Yahoo messenger despre diverse probleme ce pot/nu pot fi dezbatute aici pe forum in vederea unei o mai bune cooperari la nivel national prin mijloace lectrice (simplul scris in timp real) sau/si audio-video (adica webcam cu mic)
Acum astept ca ideea sa fie supusa la vot NUMAI de catre detinatorii de Omega, prin mentionarea unei zile si ore preferate, nu neaparat de cei ce ii am in lista mea (peste 48 de colegi) si sa incepem Succes!
Sa avem saptamanal o discutie de GRUP pe Yahoo messenger despre diverse probleme ce pot/nu pot fi dezbatute aici pe forum in vederea unei o mai bune cooperari la nivel national prin mijloace lectrice (simplul scris in timp real) sau/si audio-video (adica webcam cu mic)
Acum astept ca ideea sa fie supusa la vot NUMAI de catre detinatorii de Omega, prin mentionarea unei zile si ore preferate, nu neaparat de cei ce ii am in lista mea (peste 48 de colegi) si sa incepem Succes!
- nashu_lucian
- **
- 423 mesaje
- din 20 Aug 2008
- Omega FOREVER
- Hunedoara
nashu_lucian
- Mesaje scrise: 423
- Masina: Omega FOREVER
- Cont inregistrat: 20 Aug 2008
- Mesaj Privat
- secarianu
- OP
- 885 mesaje
- din 13 Mar 2007
- Omega 2001 Y22DTH
- Constanta
secarianu
- Mesaj Privat
- secarianu
- OP
- 885 mesaje
- din 13 Mar 2007
- Omega 2001 Y22DTH
- Constanta
secarianu
- Mesaj Privat
In aceasta seara a avut loc prima discutie de grup la care au participat boditza, marius borcea, tziboak, robby4you si eu. As fi vrut sa mai fi participat si altii insa poate ca au avut treaba S-a dezbatut problema ce ne framanta pe toti in acest sezon : cum ne descurcam pe zapada
Astept un subiect nou pentru saptamana viitoare! Sa auzim de bine si sa trecem cu bine iarna asta!
Astept un subiect nou pentru saptamana viitoare! Sa auzim de bine si sa trecem cu bine iarna asta!
- nashu_lucian
- **
- 423 mesaje
- din 20 Aug 2008
- Omega FOREVER
- Hunedoara
nashu_lucian
- Mesaje scrise: 423
- Masina: Omega FOREVER
- Cont inregistrat: 20 Aug 2008
- Mesaj Privat
dak ai salvat discutia trimitemi-o si mie pe mess, te rog
oricum eu intru zilnic pe forum asa ca in ziua in care o sa fie sedintza plenara a congresului partidului opelist omegist scrie si tu cu o zi inainte pe fourm maine la ora 19 toata lumea pe tastaturi si astfel cred ca discutzia va avea mai multzi interlocutauri )
oricum eu intru zilnic pe forum asa ca in ziua in care o sa fie sedintza plenara a congresului partidului opelist omegist scrie si tu cu o zi inainte pe fourm maine la ora 19 toata lumea pe tastaturi si astfel cred ca discutzia va avea mai multzi interlocutauri )
- iriahu
- **
- 261 mesaje
- din 31 Mai 2008
- Omega 1998 X25td
- J"em
iriahu
- Mesaje scrise: 261
- Masina: Omega 1998 X25td
- Cont inregistrat: 31 Mai 2008
- Mesaj Privat