Ai uitat parola?

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Motoare benzină
  • Apache1983

• Mesaje scrise: 4
  • Masina: Astra 1995 x16xel
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 24 Aug 2010

• Mesaj Privat
Am avut o mica problema la motorul de la astra mea (am mers fara ulei in motor si o biela a plecat prin blocul motor) si a fost nevoie sa-l schimb. Nu stiam prea multe atunci, si am gasit un motor dar de pe tigra. Am inteles ca e cam tot una si se potriveste la suruburi. L-am schimbat, dar mecanicul meu care e pe la 20 si ceva de km nu prea a avut chef de munca si a facut treaba pe jumate. Am luat masina cu chec engine apris de la el. si ma tot chinui sa o fac. e o pasiune si asta. acu am schimbat clapeta de acceleratie cu una curata si mai buna zic eu. se vede rezultate, dar furtunasele de vacum nu stiu cat de bine le-am pus. i-mi sta ralantiul cam sus (cca 1000 rpm) si furutnasul care iese din cel de la servovrana, cu valva alb/glbena, nu am mai gasit unde sa-l pun. Poate i-mi zice cineva cum sa le pun pe toate bine. Multumesc important la orcine are rabdarea sa citeasca dar si mai mult la cel care-mi si raspunde 😳 😊
  • PALLL

• Mesaje scrise: 480
  • Masina: Astra 1995 1,6 16v x16xel
  • Cont inregistrat: 01 Apr 2009

• Mesaj Privat
valva alb/glbena este de pe furtunul gros (are doua intrari) care duce la MAP (langa pompa de frana) , iar pozitia ei este cu partea galbena spre radiator.
  • Apache1983

• Mesaj Privat
Multam mult, sa traesti 1000 de ani fara piese de schimb. Problema e ca la denumirea pieselor sunt un nood complet. sper sa gasesc piesa MAP. Restul furunaselor cum vin montate? mai sunt cateva care ies de pe o piesa de langa modulul de aprindere
  • PALLL

• Mesaje scrise: 480
  • Masina: Astra 1995 1,6 16v x16xel
  • Cont inregistrat: 01 Apr 2009

• Mesaj Privat
Cel mai bine cauta poze cu motorul respectiv (gasesti destule).Eu am cautat , dar n-am gasit "valva galbena"asa ca m-am uitat la un motor identic la masina unui nene.
  • Apache1983

• Mesaj Privat
Din furtunul de vacum de la servofrana iese un furtunas in lateral cu o valva pe el. ala cam nu stiu unde sa-l introduc la celalat capat 😊 😊
Skip ads

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Motoare benzină

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR