- constantin ciprian
- OP
- 1 mesaje
- din 25 Nov 2010
- Tigra 1999
- Prahova
constantin ciprian
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Tigra 1999
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 25 Nov 2010
- Mesaj Privat
salut! nu stiu daca e bine postarea dar ma confrunt cu o problema mare .am o tigra x14xe din 99 motor 1.4....16 valve.problema e la iala usa stanga.cheia intra foarte greu in ea si nu pot decat sa incui de descuiat nu mai se poate.precizez ca masina are inchidere centralizata di fabrica fara telecomanda.mai precizez ca in momentul cand opresc motorul mi se blocheaza sigurantele pe care trebuie sa le actionez manual ca sa deschid usa.am cautat tot ploiestiu un service dar nimeni nu se baga,nu au vrut nici macar sa demonteze sa se uite ca sa traga o concluzie corecta ca eu sper sa fie altceva stricat care sa se schimbe cu mai putina cheltuiala.au zis ca trebuie comandate la opel in germania toate ialele inclusiv portbagaj si contact.toate avand un pret f mare.ajutatima cu o solutie ceva mai putin scumpa.va multumesc
- cata
- **
- 292 mesaje
- din 06 Jun 2007
cata
- Mesaje scrise: 292
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 06 Jun 2007
- Mesaj Privat
da fata de usa jos , baga mina in portiera , scoate siguranta care tine butucul yalei , scoate siguranta care blocheaza tija ce duce la broasca , da afara butucul ,si mergi cu el si cu cheia la un atelier care repara sau executa chei ,si roaga pe cel de acolo sa vada care este problema ,sau in cel mai rau caz sa mai pileasca din verturi astfel incit sa mearga usor butucul .Alta varianta este sa iei un butuc de Cielo cu tot cu cheie , de la un magazin Daewoo ,care este vreo 70 lei , si dupa cite stiu eu este la fel ,sau sa montezi o alarma care sa actioneze inchiderea centralizata . Sper ca te am ajutat cit de cit