Tin si eu sa te contrazic. Eu nu am amenintat pe nimeni niciodata cu OPC, eu am actionat direct. Stiu ca e offtopic, insa merita stiut ca OPC isi face datoria, chiar daca suna un necunoscut si reclama o firma de talie mare.
Eu am avut o experienta neplacuta cu OPC-ul. Probabil ca depinde de dispozitia de moment. Stiu ca n-are legatura cu masina, dar anul trecut am luat un telefon de la Germanos, si dupa nici o luna a picat si l-am dus la reparat, fiind in garantie. Dupa 10 zile, mi-au dat telefonul inapoi, tot stricat si cu garantia anulata pe motiv ca exista lipituri neautorizate pe placa de baza. M-am adresat OPC-ului, pentru ca, logic, nu aveam nici un motiv sa fac eu lipituri pe placa de baza pe un telefon in garantie, iar raspunsul OPC-ului, dupa o luna de investigatii, a fost ca telefonul are lipituri neautorizate, si ca urmare pot sa-l repar unde am chef, pe bani. M-au ajutat de n-au mai putut, mai ales ca eu le-am cerut sprijinul tocmai pentru ca acele interventii nu le-am facut eu si asta era ceea ce vroiam sa demonstrez.
Cand nu ai cum sa demonstrezi e o alta problema, iar in cazul tau, oricat de multa dreptate aveai, nu aveai nici o dovada. Eu am avut in ambele cazuri.
Si la fel e si cu masinile... daca ai dovezi impotriva serviceului, se rezolva, 100%.