- Eddie
- OP
- 497 mesaje
- din 05 Apr 2006
- Bucuresti
Eddie
- Mesaje scrise: 497
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 05 Apr 2006
- Mesaj Privat
Problema este scutul de ppastic original care are o pasla care tine umezeala exact in dreptul lonjeroanelor.
As lua unul metalic de Astra G,se potriveste la 4 suruburi,fata-spate si lonjeroanele raman neacoperite.
In plus ca scutul de Zafira are si ceva protectii care se ridica spre roti in sus,probabil sa nu intre mizerie pe acolo .
Daca pun scut metalic de Astra G,cred ca la iarna nici nu se mai incalzeste motorul.
Voi ce parere aveti,v-ati lovit de problema asta ?
- Drogas
- 1,254 mesaje
- din 11 Sep 2006
- Bucuresti
Drogas
- Mesaje scrise: 1,254
- Masina:
- Cont inregistrat: 11 Sep 2006
- Mesaj Privat
- zafira 2.0 automatic
- 1,031 mesaje
- din 15 Nov 2005
- Zafira 2003 y20dth
- Bucuresti
zafira 2.0 automatic
- Mesaje scrise: 1,031
- Masina: Zafira 2003 y20dth
- Cont inregistrat: 15 Nov 2005
- Mesaj Privat
La montajul scutului metalic se poate pastra prin decupare partile laterale a celui de plastic care protejaza burdufurile planetarelor si mecanica rotilor. Scutul metalic protejaza numai partea motorului si a cutiei el montandu-se intre lonjeroane.
@ eddie din pacate masinile noastre cam au intrat in varsta a treia si nu mai poti vorbi de garantia acordata caroseriei. Nu ma bucura dar astea sunt problemele varstei ..reumatism ...si mai grav e pe la portiere si praguri...
Acum se mai pune problema daca se mai merita scutul la o masina asa de veche si uzata ca a ta.
Acolo unde zici tu ca e rugina ai noroc ca e tabla groasa dar daca vrei poti sa o vopsesti asa de placere.
- al3xisos
- **
- 227 mesaje
- din 24 Dec 2007
- Zafira 2001 y20dth
- Bacau
al3xisos
- Mesaje scrise: 227
- Masina: Zafira 2001 y20dth
- Cont inregistrat: 24 Dec 2007
- Mesaj Privat
- Edwin
- 5,912 mesaje
- din 27 Nov 2008
- Zafira 2006 z19dt
- Bistrita-Nasaud
Edwin
- Mesaje scrise: 5,912
- Masina: Zafira 2006 z19dt
- Cont inregistrat: 27 Nov 2008
- Mesaj Privat
- Drogas
- 1,254 mesaje
- din 11 Sep 2006
- Bucuresti
Drogas
- Mesaje scrise: 1,254
- Masina:
- Cont inregistrat: 11 Sep 2006
- Mesaj Privat
- al3xisos
- **
- 227 mesaje
- din 24 Dec 2007
- Zafira 2001 y20dth
- Bacau
al3xisos
- Mesaje scrise: 227
- Masina: Zafira 2001 y20dth
- Cont inregistrat: 24 Dec 2007
- Mesaj Privat
moldo2006
- Mesaje scrise: 25
- Masina: Zafira 2002 y20dt
- Cont inregistrat: 27 Dec 2010
- Mesaj Privat
La montajul scutului metalic se poate pastra prin decupare partile laterale a celui de plastic care protejaza burdufurile planetarelor si mecanica rotilor. Scutul metalic protejaza numai partea motorului si a cutiei el montandu-se intre lonjeroane.
@ eddie din pacate masinile noastre cam au intrat in varsta a treia si nu mai poti vorbi de garantia acordata caroseriei. Nu ma bucura dar astea sunt problemele varstei ..reumatism ...si mai grav e pe la portiere si praguri...
Acum se mai pune problema daca se mai merita scutul la o masina asa de veche si uzata ca a ta.
Acolo unde zici tu ca e rugina ai noroc ca e tabla groasa dar daca vrei poti sa o vopsesti asa de placere.
destul de joase depinde cum le privesti.....uite de exemplu eu am distanta de la pamanta la buza aceea de plastic de la spoiler km de o palma,iam schimbat arcurile k erau rupte,iam pus noi,si sus la telescop flansa pe care sta masina impreuna cu rulment(kitu cum ar veni) si iti spun k masina sa ridicat de fata cu o palma su mai bn fata de cum era inante,acuma asa urc bordurile de 30cm fara nici o problema:)
moldo2006
- Mesaje scrise: 25
- Masina: Zafira 2002 y20dt
- Cont inregistrat: 27 Dec 2010
- Mesaj Privat
destul de joase depinde cum le privesti.....uite de exemplu eu am distanta de la pamanta la buza aceea de plastic de la spoiler km de o palma,iam schimbat arcurile k erau rupte,iam pus noi,si sus la telescop flansa pe care sta masina impreuna cu rulment(kitu cum ar veni) si iti spun k masina sa ridicat de fata cu o palma su mai bn fata de cum era inante,acuma asa urc bordurile de 30cm fara nici o problema:)
aaa,si am uitat sa zic k eu scut de vreo 4 luni nu mai am k sa rupt din partea de spatesi spanzura asa k lam dat jos,si ma gandeam la problema sa nu atinga baia pe jos k no mai protejeaza asa bn,dar cum iam ridicat fata numi mai fac probleme,trebuie sa fie un bolovan in drum sa o sparg:P.......si intrun fel e mai usor k nu mai tot trebe sal dai jos cnd ai de lucru sau sa vezi ceva urgent sub ea k vine prinsa si pe dupa roata nu numa dedesuptul il protejeaza ci si ce sare de la roata:P
- livcro
- 4,593 mesaje
- din 22 Jul 2005
- Grandland X 2018 D20DT
- SIBIU-RM. VALCEA
livcro
- Mesaje scrise: 4,593
- Masina: Grandland X 2018 D20DT
- Cont inregistrat: 22 Jul 2005
- Mesaj Privat
- gabimilo1
- 2,268 mesaje
- din 11 Jan 2010
- Zafira 2002 y20dth
- Sibiu
gabimilo1
- Mesaje scrise: 2,268
- Masina: Zafira 2002 y20dth
- Cont inregistrat: 11 Jan 2010
- Mesaj Privat
Avind zilele acestea mai mult timp liber m-am dus cu zafira in reprezentanta pentru actiunea de rechemare pt cadrul motor. M-am incadrat, si baietii de acolo (reprezentanta Opel Sibiu) au decis ca trebuie doar tratat cadrul cu niste solutii speciale lucru pe care l-au si facut. Serviciul prompt si la obiect dupa parerea mea, oamenii de treaba.
Recomand cu incredere ptr aceasta actiune.