Am resetat azi eroarea respectiva 050074, si pe langa aceasta inca vreo doua care nu erau indicate ( eroare pozitie stergator, si ceva cu ceata spate - problema care am avut-o undeva in toamna prin deconectarea stopului spate).
Din acest moment nu mai indica nici o eroare la bord iar eu conduc mai linistit acum( sufleteste ) stiind ca totul este in regula.
Multumesc pentru informatii.
Cu stima,
dacianfh.
Informativ acum, cei 8l/100Km consum ii am la un total de 347 km parcursi cu o viteza medie de 24.4 km/h ( asa se circula in Oradea in intervalele 8 - 8:30 si 16 - 16:30 )
Salut frate!
ECN 050074 = P 0500 care se traduce asa:Viteza vehiculului nu este corelata cu viteza de injectare a combustibilului in motor, semnalul primit de senzor nefiind real, sau mai clar, consumul de carburant este prea mare pentru puterea de iesire corespunzatoare.
Bafta, si Zeul OPEL sa fie cu tine!
Fie-ti gura de aur!
Eu am inteles ca, acea eroare a aparut in urma drumurilor proaste. In alta ordine de idei daca ar merge toate masinile pe care le-am avut sub fund (Fiat Stilo, Ford Focus) la fel ca si asta...
Nu mai am nici o eroare de la resetarea respectiva, consumul este bun, nu am schimbat nimic pe ea de un an si jumatate (doar un bec far), nu am "greierasi" in masina etc.
Numai bine!