- shjnock
- OP
- 346 mesaje
- din 02 Jul 2008
- Vectra 1996 X17TD
- Bucuresti
shjnock
- Mesaje scrise: 346
- Masina: Vectra 1996 X17TD
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Jul 2008
- Mesaj Privat
Momentat o sa incep tutorialul fara poze , urmand ca zilele viitoare sa fac rost de un aparat ok si sa redesfac cd-playerul meu sau daca doreste cineva ajutor la montaj din bucuresti sa facem pe al lui; Tin sa multumesc colegului salajandani deoarece el este cel care a facut montajul eu l-am facut dupa ce am fost sfatuit de catre el , dar na avut timp sa posteze aici.
Deci se desface partea de jos (tablita) a cd-playerului (are 1 surubel in partea din spate) , acolo veti gasi placa cu circuitul electronic , pe placa veti gasi locul unde se face conexiunea de cititorului de cd (poate fi de doua feluri ) in functie de ce fel de cd-player aveti, la mine pe delco lipiturile sunt sub forma de linie cu 14 puncte de lipituri acolo pe acele puncte va puteti conecta firul dvs de aux in , unde punctele 1 si 3 reprezinta semnalul audio L/R iar punctul 14 reprezinta masa , si c-am asta este tot mai departe depinde de voi ce fir cu ce mufa alegeti jack mama sau jack tata . bafta
Deci se desface partea de jos (tablita) a cd-playerului (are 1 surubel in partea din spate) , acolo veti gasi placa cu circuitul electronic , pe placa veti gasi locul unde se face conexiunea de cititorului de cd (poate fi de doua feluri ) in functie de ce fel de cd-player aveti, la mine pe delco lipiturile sunt sub forma de linie cu 14 puncte de lipituri acolo pe acele puncte va puteti conecta firul dvs de aux in , unde punctele 1 si 3 reprezinta semnalul audio L/R iar punctul 14 reprezinta masa , si c-am asta este tot mai departe depinde de voi ce fir cu ce mufa alegeti jack mama sau jack tata . bafta
- Thanatos
- 1,108 mesaje
- din 24 Aug 2004
- Vectra 2000 X18XE1
- constanta - dk
Thanatos
- Mesaje scrise: 1,108
- Masina: Vectra 2000 X18XE1
- Cont inregistrat: 24 Aug 2004
- Mesaj Privat
- shjnock
- OP
- 346 mesaje
- din 02 Jul 2008
- Vectra 1996 X17TD
- Bucuresti
shjnock
- Mesaje scrise: 346
- Masina: Vectra 1996 X17TD
- Cont inregistrat: 02 Jul 2008
- Mesaj Privat
Liviu_pl
- Mesaje scrise: 70
- Masina: Astra 2001 z16se
- Cont inregistrat: 12 Apr 2014
- Mesaj Privat
Incerc sa ridic un pic topicul.
Am reusit azi si eu ( cu varu electronistu,ca eu sunt duda) sa montez aux pe un crd 500 vdo. Atasez cateva poze pt detaliere.
La sfarsit va trebuie si un cd "mut"
Acesta l-am facut in felul urmator: am intrat la windows-sound recorder-record fara microfon am bagat decat un jack simplu in mufa unde tre sa intre micro sa simta ca e ceva acolo si am inregistrat aprox 5 minute.
Am salvat si burn un cd audio cu "melodia"
Am reusit azi si eu ( cu varu electronistu,ca eu sunt duda) sa montez aux pe un crd 500 vdo. Atasez cateva poze pt detaliere.
La sfarsit va trebuie si un cd "mut"
Acesta l-am facut in felul urmator: am intrat la windows-sound recorder-record fara microfon am bagat decat un jack simplu in mufa unde tre sa intre micro sa simta ca e ceva acolo si am inregistrat aprox 5 minute.
Am salvat si burn un cd audio cu "melodia"