Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra G
  • emilluss

• Mesaje scrise: 418
  • Masina: Astra 2005 z19dth
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 27 Feb 2010

• Mesaj Privat
Salut!
Postul asta se aseamana cu cel anterior un pic...
Masina mea nu mai trage ca de obicei sigur, si dupa ce am vazut pe aici p forum ar fi poate o caz des intalnita cum ca furtunul de la vacuum sau intercooler(?) ar fi fisurat.Cine imi poate indica unde ar fi acel furtun la o astra h 150cp?Si ala de la turbo unde ar fi?Mtorul este acesta:https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=46088&postdays=0&postorder=asc&start=5300

Scuze dar as dori sa il schimb si se inchide magazinul la 3(trebe sa astept pana luni daca nu).Multumiri! 😊

;
Skip ads

• emilluss

• Mesaj Privat
emilluss a scris:Salut!
Postul asta se aseamana cu cel anterior un pic...
Masina mea nu mai trage ca de obicei sigur, si dupa ce am vazut pe aici p forum ar fi poate o caz des intalnita cum ca furtunul de la vacuum sau intercooler(?) ar fi fisurat.Cine imi poate indica unde ar fi acel furtun la o astra h 150cp?Si ala de la turbo unde ar fi?Mtorul este acesta:https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=46088&postdays=0&postorder=asc&start=5300

Scuze dar as dori sa il schimb si se inchide magazinul la 3(trebe sa astept pana luni daca nu).Multumiri! 😊
Voila!
Dupa cum va rugam sa imi spuneti despre furtunul care ar putea provoca o astfel de lipsa de putere la motor.L-am gasit singur.
Asa ca daca cineva dintre voi are aceleasi simptome ca ale mele , mai intai(dupa cum am citit pe forum) sa verificati furtunele vizual si audio.
Pe mine m-a costat 5 euro un furtunas mic, mic .Si ala era rupt , dar nu era cauza principala.Era altul si mai mic, de 3 cm.Va vine sa credeti un furtun asa de mic cum influenteaza puterea motorului?Cel putin 50 de cai imi scapau de pe herghelie...
O poza cu furtunul buclucas

;

• mikyboy

• Mesaje scrise: 5,734
  • Masina: Insignia 2014 A20TDH
  • Cont inregistrat: 08 Dec 2006

• Mesaj Privat
furtunul pe care ai scris tu ca ar fi fisurat este pe circuitul de vacum. Incearca sa il inlocuiesti cu alta bucatica de furtun; din cate vad eu, bucata incercuita de tine este doar cu rol de legatura intre cele doua furtune de diametru mai mic...
  • emilluss

• Mesaj Privat
Deja il inlocuisem dupa cum se vede in poza de sus.Chestie este ca acum am ecn 50074 .O fi de la acele furtune?
  • emilluss

• Mesaj Privat
emilluss a scris:Deja il inlocuisem dupa cum se vede in poza de sus.Chestie este ca acum am ecn 50074 .O fi de la acele furtune?

In special astea sunt de ulei , in ultimul timp devine mai mult.
  • FBogdan

• Mesaje scrise: 482
  • Masina: Zafira 2006 Z20LER
  • Cont inregistrat: 28 Jul 2010

• Mesaj Privat
Furtunul de la intercooler provoaca pierderi de putere daca este fisurat.
Am patit-o eu acum 3 luni de zile.
Furtunul respectiv este un furtun gros, cu insertie dintr-un material textil parca si se afla exact in dreapta radiatorului cum te uiti din fata masinii la motor ( tu nu l-ai prins in fotografie, este un mai in dreapta un pic ).
Am Astra 1.7 CDTI si exact la fel se comporta cand am avut furtunul fisurat, pierdeam putere si-mi varia turatia in timpul sarcinii. Nu o mai forja ca distrugi turbina, nu e infundat nimic, e doar furtunul ala de vina.
Bafta!
  • emilluss

• Mesaj Privat
Merci Bogdan , dar deja este bine .Eu am avut cu ala mic , de cca3 cm.Era fisurat si l-am inlocuit , acum masina zboara la propriu.Ma rog , pe aproape.
Salut!
  • emilluss

• Mesaj Privat
Salut,
De cand a fost furtunul ala fisurat am o eroare 050074, acum ma gandesc ca poate furtunul pe care l-am schimbat o fi cu diametru diferit de diametru furtunului nou.Si de aici aceea eroare?
Skip ads

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra G

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR