Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • classalex

• Mesaje scrise: 92
  • Masina: Astra 2006 Z19DTH
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 20 Aug 2006

• Mesaj Privat
Aveti idee cam cat ar costa asigurarea CASCO,pe un an de zile,la un Opel Astra G,an de fabr 2000,cilindree 2000?
Skip ads

• dodo_13

• Mesaje scrise: 4,544
  • Masina: Astra 2008 Z19DTH
  • Cont inregistrat: 11 Apr 2005

• Mesaj Privat
Eu dau 630 la OMNIASIG. Am avut dauna de 60 de milioane si au platit fara sa clipeasca, intr-o spatamana am avut masina. Am facut-o la gold&platin.
  • al3xz

• Mesaje scrise: 326
  • Masina: Astra 2004 Z17DTH
  • Cont inregistrat: 16 Jun 2006

• Mesaj Privat
s-a mai vorbit de o gramada de ori ... foloseste functia cautare
  • alex_arhire

• Mesaje scrise: 988
  • Masina: Astra 2001 Z20LET
  • Cont inregistrat: 10 Sep 2006

• Mesaj Privat
Salut! Eu am motor de 1600 cmc si platesc 50 euro/luna ( e luata in leasing de noua). In primul an, imi asigura toata valoarea masinii, dar aceasta scade anual cu cca. 1000 euro, cu toate ca rata ramane constanta. E mare tepuiala si cu Casco asta... Eu vad lucrurile altfel: daca valoarea masinii scade, ceea ce e normal, atunci ar trebui sa scada si rata la asigurare. Dar traim in Romania si tb sa platim niste servicii pt care primim doar chitante.... 😢(
  • musicall

• Mesaje scrise: 289
  • Masina: Astra 2006 4 Uºi 1.7 DTL (80 cp)
  • Cont inregistrat: 02 Sep 2006

• Mesaj Privat
O sa platesc pt. masina pe care o astept 579E/an la ASIROM. Nu vream sa lucrez cu aceasta firma dar... leasingul a impus asa ca ei rezolva daca apare ceva!
  • pufulet

• Mesaje scrise: 303
  • Masina: Astra 2006 Z16XEP
  • Cont inregistrat: 03 Feb 2006

• Mesaj Privat
alex_arhire a scris:Salut! Eu am motor de 1600 cmc si platesc 50 euro/luna ( e luata in leasing de noua). In primul an, imi asigura toata valoarea masinii, dar aceasta scade anual cu cca. 1000 euro, cu toate ca rata ramane constanta. E mare tepuiala si cu Casco asta... Eu vad lucrurile altfel: daca valoarea masinii scade, ceea ce e normal, atunci ar trebui sa scada si rata la asigurare. Dar traim in Romania si tb sa platim niste servicii pt care primim doar chitante.... 😢(

acelasi lucru l-am semnalat si eu pe altforum - problema cu leasing-ul e ca rata Casco are valoare constanta pe toata perioada leasing-ului, chiar daca valoarea masinii scade in timp.... 😠
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR