- iso
- OP
- 1,347 mesaje
- din 01 Mai 2005
- Insignia 2010
- Galati
iso
- Mesaje scrise: 1,347
- Masina: Insignia 2010
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 01 Mai 2005
- Mesaj Privat
Doru & Mircea SRL Galati comercializeaza, incalta, echilibreaza, ... cauciucuri. Sint prezenti pe str. G.Cosbuc cit si in parcare "La Popescu". Pina aici e bine, problema apare abia atunci cind "mesterii" smecheri de acolo incearca sa'ti vinda cauciucuri cu DOT'ul 2008-2009 deci cu o viata deja scurtata cu 1-2ani, cind iti zgirie jantele de aliaj atunci cind le incalta cu alte cauciucuri, cind iti "echilibreaza" jantele pline de pamint fara sa le curete. Sint niste mesteri "desavirsiti" numai sa nu calci pe la ei. Pe vremuri erau buni, in ultima vreme s'au saturat probabil de prea multi bani si isi permit sa mai scape de clienti. Eu am probleme cu rotile echilibrate la ei, chestiunile semnalate mai sus le'au patit prieteni de'ai mei care au "beneficiat" de serviciile Doru & Mircea, culmea, la recomandarea mea.
Pe scurt: Doru & Mircea inca o firma de care trebuie sa va feriti!
Pe scurt: Doru & Mircea inca o firma de care trebuie sa va feriti!
- mowgly benzinarul
- **
- 136 mesaje
- din 15 Dec 2008
- Combo 2009
- Galati
mowgly benzinarul
- Mesaje scrise: 136
- Masina: Combo 2009
- Cont inregistrat: 15 Dec 2008
- Mesaj Privat
da au dat o in balarii rau...au avut candva meseriasi dar au plecat.mie nu mi au strans prezoanele. si cu echilibratul am fost cu jantele sa le echilibrez si le am pus pe bancheta din spate si la cateva zile mi a cazut plumbul care fusese lipit..pe suprafata ne curatata...asa ca mergeti oriunde ....
- iso
- OP
- 1,347 mesaje
- din 01 Mai 2005
- Insignia 2010
- Galati
iso
- Mesaj Privat
Dupa ce am "echilibrat" rotile la Doru & Mircea am mers, la recomandarea unui amic, la vecinii lor cei de la Berin. Rezultatul "echilibrarii" fiind acelasi adica dupa 90Km/h si culminind cu 120Km/h rotile mele tot dezechilibrate erau. Dezechilibrul era mai mult decit evident, la 120Km/h volanul meu oscila in draci stinga-dreapta ca un apucat. Iata cum dupa doua echilibrari nereusite si 160Ron aruncati aiurea intrasem la idei precum ca rotile mele ar avea nu's ce probleme misterioase.
Asa am ajuns la o firma in aparenta obscura dar cu mereseriasi buni, pentru galatenii interesati este vorba despre cei din Micro 19 in sensul giratoriu la iesirea catre Braila. Acolo am echilibrat mai intai rotile de pe fata, in proba am urcat pina la 150Km/h fara probleme, ulterior am echilibrat si rotile spate si totul a revenit la normal.
Iata ca mai sint si romani priceputi! Bravo lor!
Concluzie: vai de capu' lor ce meseriasi au Doru & Mircea si Berin, probabil ai schimba periodic intre ei...
Asa am ajuns la o firma in aparenta obscura dar cu mereseriasi buni, pentru galatenii interesati este vorba despre cei din Micro 19 in sensul giratoriu la iesirea catre Braila. Acolo am echilibrat mai intai rotile de pe fata, in proba am urcat pina la 150Km/h fara probleme, ulterior am echilibrat si rotile spate si totul a revenit la normal.
Iata ca mai sint si romani priceputi! Bravo lor!
Concluzie: vai de capu' lor ce meseriasi au Doru & Mircea si Berin, probabil ai schimba periodic intre ei...
- dancuciureanu
- Moderator
- 16,465 mesaje
- din 26 Jun 2006
- Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Iasi
dancuciureanu
- Mesaje scrise: 16,465
- Masina: Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Cont inregistrat: 26 Jun 2006
- Mesaj Privat
In mod normal o vulcanizare sau service roti (echilibrare/indreptare) trebuie sa aiba cheie dinamometrica (calibrata si verificata metrologic) ca asa se strange roata, stand echilibrare verificat metrologic periodic etc. Vezi sa nu aiba aia verificare metrologica , in cel mai bun caz ceva stampile puse aiurea...
- mowgly benzinarul
- **
- 136 mesaje
- din 15 Dec 2008
- Combo 2009
- Galati
mowgly benzinarul
- Mesaje scrise: 136
- Masina: Combo 2009
- Cont inregistrat: 15 Dec 2008
- Mesaj Privat
- mircea neicu
- **
- 344 mesaje
- din 07 Dec 2007
- Astra 2008 Z14XEP
- Galati
mircea neicu
- Mesaje scrise: 344
- Masina: Astra 2008 Z14XEP
- Cont inregistrat: 07 Dec 2007
- Mesaj Privat
si eu am avut o parere foarte buna despre vulcanizarea din giratoriu de la iesirea spre braila, mai bine zis despre baietii de acolo, pana anul asta.
in primavara, mi s-a lasat dreapta spate. m-am dus la ei, s-au uitat, au pensulit ceva pe acolo, gata. dupa cam o luna, roata se lasa iar, ma duc din nou la ei, o verifica si rasverifica, nu gasesc nimic, alti bani. dupa alta luna, roata iarasi lasata, ma duc din nou, imi zic sa schimb janta, valva, etc, alti bani, acelasi rezultat, dupa ceva timp cauciucul se dezumfla.
toata vara am bagat aer si am dat jos de 4 ori roata la ei, urma sa schimb anvelopele de pe spate, alta solutie nu era, cu banii dati faceam revizia, pana cand, in sfarsit, acu 2 saptamani, mi-a venit ideea salvatoare: am schimbat vulcanizarea.
unde mi-au gasit bineinteles un cui mic - cauza problemelor mele. petic si gata, problema s-a rezolvat for good.
concluzie: toti sunt meseriasi pana la proba contrarie
in primavara, mi s-a lasat dreapta spate. m-am dus la ei, s-au uitat, au pensulit ceva pe acolo, gata. dupa cam o luna, roata se lasa iar, ma duc din nou la ei, o verifica si rasverifica, nu gasesc nimic, alti bani. dupa alta luna, roata iarasi lasata, ma duc din nou, imi zic sa schimb janta, valva, etc, alti bani, acelasi rezultat, dupa ceva timp cauciucul se dezumfla.
toata vara am bagat aer si am dat jos de 4 ori roata la ei, urma sa schimb anvelopele de pe spate, alta solutie nu era, cu banii dati faceam revizia, pana cand, in sfarsit, acu 2 saptamani, mi-a venit ideea salvatoare: am schimbat vulcanizarea.
unde mi-au gasit bineinteles un cui mic - cauza problemelor mele. petic si gata, problema s-a rezolvat for good.
concluzie: toti sunt meseriasi pana la proba contrarie
- iso
- OP
- 1,347 mesaje
- din 01 Mai 2005
- Insignia 2010
- Galati
iso
- Mesaj Privat
- bertone
- 2,294 mesaje
- din 13 Jun 2005
- buzau
bertone
- Mesaje scrise: 2,294
- Masina:
- Cont inregistrat: 13 Jun 2005
- Mesaj Privat
- iso
- OP
- 1,347 mesaje
- din 01 Mai 2005
- Insignia 2010
- Galati
iso
- Mesaj Privat
Noi avem asa Micro13, 13b, 14, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 39, 40. Dar avem si ce n'aveti voi , avem Tziglina1, 2, 3, 4; Tziglina5 este considerata a fi Lepsa din Vrancea pentru ca foarte multi galateni parveniti si'au facut case in anii "90 pe acolo.
Probabil lipsa de imaginatie si a bunului gust au dus la denumiri stupide, desi cum dracu' sa denumesti altfel ghetourile gri fara sa devii ipocrit?
Probabil lipsa de imaginatie si a bunului gust au dus la denumiri stupide, desi cum dracu' sa denumesti altfel ghetourile gri fara sa devii ipocrit?
- bertone
- 2,294 mesaje
- din 13 Jun 2005
- buzau
bertone
- Mesaje scrise: 2,294
- Masina:
- Cont inregistrat: 13 Jun 2005
- Mesaj Privat
- DB77AAA
- 6,682 mesaje
- din 19 Jan 2007
- Vectra 2005 Z19DTH 200CP
- Dambovita
DB77AAA
- Mesaje scrise: 6,682
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH 200CP
- Cont inregistrat: 19 Jan 2007
- Mesaj Privat
In Targoviste se opreste(oprea) numaratul cartierelor la Micro 12.
On topic:
Undeva pe traseul meu catre ”la tara”, pe DN7 la Bratesti, este o mica vulcanizare de familie. Lucreaza un batranel cu doi baieti, dintre care unul surdo mut ce se ocupa mai mult de vulcanizare, ceilalti fiind ocupati cu muncile campului. Atelierul este micut si dotat destul de modest, dar are masina de echilibrat.
Ei bine, tipul surdo mut se pricepe destul de bine la echilibrare, desi nu are plumbi prea multi de janta de aliaj ii iese destul de bine, ii gadila la milimetru pana iese totul OK. 4 roti demontat/montat de pe masina, schimbat anvelopele, echilibrat costa aproximativ 40 lei, un pret mai mult decat bun. Important e ca inainte de echilibrat curata jentile de mizerie(pamant, ca se aduna pe unde merg eu) Partea proasta e ca dureaza destul de mult operatiunea, insa eu sunt multumit.
Am fost si la o vulcanizare din Targoviste, dotata neasteptat de bine, insa rotile nu au fost curatate inainte, iar dupa prima spalare au inceput sa bata. A costat o gramada, 60 lei numai echilibratul. Prefer sa consum ceva motorina sau sa astept pana ma duc la tara si fac pana la micul atelier de mai sus.
On topic:
Undeva pe traseul meu catre ”la tara”, pe DN7 la Bratesti, este o mica vulcanizare de familie. Lucreaza un batranel cu doi baieti, dintre care unul surdo mut ce se ocupa mai mult de vulcanizare, ceilalti fiind ocupati cu muncile campului. Atelierul este micut si dotat destul de modest, dar are masina de echilibrat.
Ei bine, tipul surdo mut se pricepe destul de bine la echilibrare, desi nu are plumbi prea multi de janta de aliaj ii iese destul de bine, ii gadila la milimetru pana iese totul OK. 4 roti demontat/montat de pe masina, schimbat anvelopele, echilibrat costa aproximativ 40 lei, un pret mai mult decat bun. Important e ca inainte de echilibrat curata jentile de mizerie(pamant, ca se aduna pe unde merg eu) Partea proasta e ca dureaza destul de mult operatiunea, insa eu sunt multumit.
Am fost si la o vulcanizare din Targoviste, dotata neasteptat de bine, insa rotile nu au fost curatate inainte, iar dupa prima spalare au inceput sa bata. A costat o gramada, 60 lei numai echilibratul. Prefer sa consum ceva motorina sau sa astept pana ma duc la tara si fac pana la micul atelier de mai sus.
- iso
- OP
- 1,347 mesaje
- din 01 Mai 2005
- Insignia 2010
- Galati
iso
- Mesaj Privat