corbul5
- Mesaje scrise: 68
- Masina: Kadett 1991 tipul C14NZ
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Sep 2008
- Mesaj Privat
neatza buna ala totzi opelisti ! am un opel din 1991 1,4 nz ; am o mare problema cu el ? i-mi consuma ulei la greu ! am si eu o intrebare la voi ? daca o sa-i pun aditiv in motor ? se intampla ceva cu motorul ? ca am inteles ca aditivul "stopeaza " consumul de ulei ! dar altceva se poate intampla ? multumesc frumos si astept sfaturi !
- cutzitaru
- **
- 176 mesaje
- din 26 Oct 2007
- Kadett 1991 C16NZ
- Ilfov
cutzitaru
- Mesaje scrise: 176
- Masina: Kadett 1991 C16NZ
- Cont inregistrat: 26 Oct 2007
- Mesaj Privat
recomand o segmentare si un schimb de simeringuri motor! aditivii sunt de mai multe feluri:
unii cu depunere care pot face mai mult rau (am prieten caruia i-au gripat motorul)
unii care ajuta nimai la ungere si care nu te ajuta cu nimic
Eu am refacut motorul (cota 0 segmenti, cuzineti & semicuzineti, kitt ambreaj, simeringuri motor, set garnituri si tampoane motor) si am dat cam 2400 lei cu tot cu manopera... acum cat ulei bag atata scot din ea (la primul schimb-2500 km am pierdut mult sub 100 ml)
unii cu depunere care pot face mai mult rau (am prieten caruia i-au gripat motorul)
unii care ajuta nimai la ungere si care nu te ajuta cu nimic
Eu am refacut motorul (cota 0 segmenti, cuzineti & semicuzineti, kitt ambreaj, simeringuri motor, set garnituri si tampoane motor) si am dat cam 2400 lei cu tot cu manopera... acum cat ulei bag atata scot din ea (la primul schimb-2500 km am pierdut mult sub 100 ml)
- Mihaly Laszlo
- **
- 127 mesaje
- din 04 Oct 2007
- Kadett 1990
- Timis
Mihaly Laszlo
- Mesaje scrise: 127
- Masina: Kadett 1990
- Cont inregistrat: 04 Oct 2007
- Mesaj Privat
- cutzitaru
- **
- 176 mesaje
- din 26 Oct 2007
- Kadett 1991 C16NZ
- Ilfov
cutzitaru
- Mesaje scrise: 176
- Masina: Kadett 1991 C16NZ
- Cont inregistrat: 26 Oct 2007
- Mesaj Privat
ionut__bv
- Mesaje scrise: 84
- Masina: Kadett 1986 C18NE
- Cont inregistrat: 20 Sep 2008
- Mesaj Privat
nu cred ca se mai fabrica aditivi cum au fost odata,eu am bagat XR1 care este din reteaua metabond si practic e doar ungere,nu face nimic altceva,nu atenueaza zgomot nu se depune nicaieri,acum parerile sunt impartite poate nu e bun pt toate tipurile de motoare...mai bine schimb uleiul de 2000 de km mai repede decat sa bag aditivi.